Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk csak teszitek, vagy néha tényleg ennyire értetlenek vagytok?
Figyelt kérdés
Ha valami számomra teljesen egyértelműnek tűnik,akkor mért tesztek úgy,mintha nektek nem lenne egyértelmű? (pl beszélgetés kezdeményezése,utalhat arra,hogy kedvelem az illetőt,akkor lehetséges,hogy neki nem esik ez le?)2012. jan. 4. 14:33
1/5 anonim válasza:
szerintem szimplán hülyék :D
puszi fiúk :P
2/5 kolosbean válasza:
Igen, nagyon hülyék vagyunk. Teljesen értetlenek.
3/5 anonim válasza:
te hallod! azért ez nem így van ám! tegyük fel, hogy a lány teljes mértékben tisztában van azzal, hogy tetszik a fiúnak mert mondta. tehát ha a lány beszélgetést kezdeményez akkor kölcsönös lenne a dolog?! legalábbis szerinted, azonban ez közel nem így működik.
nem vagyunk hülyék! az ember a józan esze alapján és a tapasztalatai szerint dönt bizonyos esetekben. én hiába gondolom azt, hogy az a normális, hogy ha beszélgetésbe kezd a lány akkor azért mert vonzódik, ha pár ilyen eset után elhívom randira és azt mondja, hogy teljesen félreértettem! belefutsz 1-2 ilyen esetbe és máris ugrik az alap elgondolás, hogy a beszélgetés kezdeményezés a szimpátia, a vonzalom jele.
érted?!
4/5 anonim válasza:
azt hiszem nagy jeleket küldesz közbe meg lóf*szt se csak a kisujjad fityegteted, és azt hiszed ez elég xD
5/5 anonim válasza:
hát én nem tom de én is fiú vagyok és tudom néha hülye vagyok de minden fiú csak tetetik például egy hülyével sétálunk és jön egy csaj élőtűnk a hülye beszól akor én is nevetek mert azért illik,nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!