Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak lányok is hasonló helyzetben?
Emberek vagyunk, így sokfélék. Valaki egy idegbeteg állat színvonalát hozza, valaki elrejti még azt is, ha épp szívét tépik ki közben.
Ezt el kell fogadni!
Én is ugyanilyen voltam egészen a sulis korszakomban, de amióta dolgozom és sajnos több munkahelyem is volt már, emiatt sokat kellett nyitnom a világ felé.
Nagyon nem volt jó, de azóta sokkal nyitottabb vagyok és már én is könnyen barátkozom és nem nyomnak el, mint régen a dominánsabb emberek. Felemelem a hangomat és igenis elvárom, hogy figyeljenek rám!
Előbb ezeket kell megváltoztatnod, hogy nyitottabb legyél, mert az élethez sajna ez kell. Az tud élni boldognak, akinek nagy a szája és ki tud állni az igazáért!
A lányok /nem tagadom/ előnyben részesítik a magabiztosabb fiúkat, de ettől függetlenül nem csak ez kell ahhoz, hogy párod legyen! Inkább jobban számít a tudatalatti vonzódás a másikhoz, mert biztosan vannak lányok, akik hozzád vonzódnak, nem pedig a többi fiúhoz!
Viszont ezt csak akkor mutatják ki, ha te is magabiztosabb leszel!
15:28- Szerintem sem szabad elkapkodni, de feladni nem szabad. Nem írtad, hogy hány éves vagy és képet sem láttam rólad, szóval nem tudom megítélni. Szerintem mindenkinek más az ideálja. Biztos vannak pl. vékonyabb lányok, de attól még nem biztos hogy csinosabbak is.
Ha van kedved írj üzenetet, szívesen beszélgetnék veled. :)
Utolsó válaszolónak is igaza van, nyitni kell és akkor meg lehet találni a párunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!