Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen magas, hány kiló az ideális pasi számotokra?
Figyelt kérdés
2009. máj. 22. 16:20
11/17 anonim válasza:
Minimum 180 cm-nek kell lennie, de inkább még ennél is magasabbnak, mert én is magas vagyok. súly mindegy, de nem lehet sem dagadt disznó, sem kákabelű.
12/17 anonim válasza:
SZIGORÚAN több, mint 190 cm. Ez a legérzékenyebb pont.. Nekem csak magas pasi kell (: Így vagyok összerakva sajnálom.
Súlyban pedig 70-85 kg.
13/17 anonim válasza:
194 cm és kész. :-D Én sem vagyok kicsi, szóval nekem ez kell. :-D Vagy inkább ő. :-D
14/17 anonim válasza:
Nekem meg csak a 200 cm feletti pasik jönnek be. :)
15/17 anonim válasza:
Nalam a szerelmet nem kg-ban meg cm-ben mérik..
16/17 anonim válasza:
180cm, 100kg
Nemtudom miért de nagyon fura hogy "mindenki" a mackósakat szereti... van bennük valami vonzó :)
17/17 anonim válasza:
Hàt ez vicces lesz amit irok de eddig mindig 180cm minimum és 80-110kg közötti pàrjaim voltak .
Most lassan 1 éve a völegényem 55kg 165cm :D
Én 150cm vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!