Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúk szeretik azokat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk szeretik azokat a lányokat, akik minden fiúval ölelkeznek, adnak puszit, stb?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok az ilyen lányokról?
2012. jan. 3. 18:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Te most vagy azon elmélkedsz, h ezzel a megoldással tudsz pasizni vagy azon, h lehet vissza kéne fognod magad. :D
2012. jan. 3. 18:32
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Dugásra igen, kapcsolatra nem.
2012. jan. 3. 18:34
 13/22 A kérdező kommentje:
erekcio,egyik sem!Egy lányon gondolkozom,aki ilyen,hogy miért ilyen,és mennyi esélye van normális kapcsolatra?Gondolom csak nem elégíti ki,hogy mindenkire ráfekszik?
2012. jan. 3. 18:35
 14/22 anonim ***** válasza:
Az ilyen lányokat "lazának" és "vagánynak" hívja a legtöbb pasi, és titokban még a legerkölcsösebb pasik is imádják! A lányok kritikáival ne törődj, csak ne tegyél olyat ami miatt nem akarsztöbbé tükörbe nézni. Ha te is lazán fogod fel a dolgo, és nem szeretsz bele senkibe, menni fog.
2012. jan. 3. 18:36
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
biztos akkor közvetlen fajta,én is az vagyok,és pasi.ahogy bele gondolok,biztos féltékeny lennék egy idő után.pedíg köszönés kép én is inkáb ölelek meg egy lányt,mint puszilgassam.
2012. jan. 3. 19:16
 16/22 A kérdező kommentje:
15-ös válaszoló én vagyok az a lány,akit nem ölelgetsz...én pl. nem bízok meg olyan fiúkban,akik minden lányt megölelnek.Neked azért remélem van párod,és jól megvagytok. Nem bántásként írtam.
2012. jan. 3. 19:27
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
nekem nem tetszenek!
2012. jan. 3. 19:35
 18/22 anonim ***** válasza:
47%
Azt, hogy ribancok. Az én csajom ne ölelgessen és csókolgasson senkit.
2012. jan. 3. 23:02
 19/22 anonim ***** válasza:

15ös vagyok megint

azt egy szóval se írtam, hogy téged is ölelgetni akarnálak.De a jó barát,aki lány,az megint más.én szerintem nem érdemlek kevesebb bizalmat,más meg puszilgat mindenkit köszönésként...

2012. jan. 4. 00:39
 20/22 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik ez a túlzott közvetlenség... köszönhet fiúknak puszival, de az, hogy ölelgeti őket, az már nekem zavaró lenne.
2012. jan. 4. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!