Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudnak manapság a fiúk bókolni?
Ha én bókolok, akkor azt komolyan is gondolom.. Barátnőm sokszor inkább lekap hogy ne lássam mennyire elpirult. :D Imádja ha bókolok neki, én pedig örömmel teszem és őszintén.
17/F
Azért, mert sok nő nem értékeli, vagy megjátssza magát, és le se szarja az olyan pasit. Főleg hogy mostanában a kedves, aranyos, rendes pasiknak leáldozott, újra divatba jöttek a helyi vagány csávók, aki a nőket eldobja, megalázza, a nők meg futnak utána, mert ő olyan férfias. Bókolni viszont nem az.
24/F
Először is minden férfitársam nevében kérlek hogy ne általánosíts!
Nagyon sok pasi van aki tud bókolni és teszi is megfelelő külső hatásra ;-)
Sokan persze nem teszik. Ennek két oka lehet, nem tudják hogy kell (véleményem szerint ez a ritkább, de nyilván minél intelligensebb valaki annál kreatívabb bókokat tud kitalálni), vagy nem akarnak. Az utóbbi valóban onnan fakad, amit már előttem szólva említettek, hogy manapság nem azután döglik a legtöbb nő hogy bókolsz neki, hanem a rosszfiúkra. A két imidzs pedig nem fér össze! Ezt nagyon jól belátták azok akik a rosszfiút akarják előadni, ergo nem leplezik le magukat bókokkal (miért is tennék ha így valóban sikeresebbek tudnak lenni bizonyos fajta nőknél?).
Hozzátenném hogy azokból a pasikból akik bókolnak se várj mindig ilyet. Már csak azért se, mert ahogy te is mondtad vannak olyan ismerőseid akik megteszik, de minden lánynak, és te is pontosan érzed hogy ez nem ugyanaz. Teljesen igazad van! Ennek is meg kell legyen egyfajta egzotikussága, nem szabad csak úgy dobálózni vele, mint ahogy azt sem szabad minden percben mondani a szerelmednek hogy szeretlek. Mert kiüresedik értékét veszti.
Ha még hozzáteszem hogy a bókolós fiúk közül van olyan aki bár tud bókolni, de valóban csak olyan lányoknak aki nagyon szimpatikus neki!
(Például én abszolút ilyen vagyok, ha valaki szimpatikus akkor szinte korlátlan bókkal tudok előállni, míg egy általam kevesebbre taksált lánynál ha agyonütnek sem menne)
Le a macsókkal! :)
Egyébként bókolnak a pasik, csak lehet, hogy nem is veszed észre! Azt is tegyük hozzá, sok nő pedig nem köszöni meg a bókot.
Én úgy vagyok,, ha csak annyit mond: milyen szép színe van a blúzodnak... szerintem az is bók, és én ilyenkor azt mondom: köszönöm, kedves vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!