Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelem és kölcsönösség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem és kölcsönösség legalább 2-3 órára?

Figyelt kérdés

..már megszoktam h az érzelmi életem olyan amilyen . Dekoratív szenvedélyes nő vagyok és érzékeny .Az évek rugalmasság tettek .Oly ritkán tudnék szerelmet érezni ..és most épp nagyon vágyom rá..legalább két 3 órára h szeretet adjak,mert imádok kényeztetni, és igy szeretkezzek valakivel .(illetve tudok kivel,de vele ..nem kivitelezhető)

Ami a lényeg ..h érezzem h bele adja magát a ffi és igazán kíván..

Mindig azt hallom a perspektíva riasztató ,és már elhitették velem is. Pedig ..vágyom arra h akit szerelemmel szeretek ne menjen el többet az életemből..v legalább kis ideig maradjon . Ne kelljen már azelőtt a becsukódott ajtón gondolkodnom mielőtt valójában belépne az életembe..

Szóval ..ha már igy is alakult ..legalább a szerelem illúzióját megadhatná egy számomra vonzó érzékiekben bővelkedő ffi .. aki nem fél szeretni legalább 2-3 órára ..

Nem itt akarom megtalálni!! csak érdekel ..mit gondoltok erről.

Örülök h most kiírhattam ezt ,közel a 30hoz bár sok csodás Valóban csodás szexuális élményem volt, viszonzott szerelemből csak ilyesfajta epizódokat kaptam.. és már jó ideje ilyet sem.

Marad a zacskós leves színes bögrében, kávés kanállal..

2012. jan. 3. 16:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, 2-3 órára lenne csak jobb ettől, utána csak még rosszabb, de megtudlak érteni, hasonlóan vagyok én is.
2012. jan. 3. 16:10
 2/10 anonim ***** válasza:

Az normális, hogy erre felizgultam?

(tudom, hogy a hangulatba nagyot rúgtam, bocs. ^^)

2012. jan. 3. 16:13
 3/10 anonim ***** válasza:
most én is így érzek én is imádok kényeztetni és érezni h valaki mellettem van bár nem tegnap volt az sem lehet nem lenne elég 2-3 óra erre :)) F
2012. jan. 3. 16:13
 4/10 anonim ***** válasza:

Itt mindig azon siránkoznak, hogy őket hogy becsapták, ők többet nem lesznek szerelmesek, hogy ezután majd ők fognak kihasználni másokat, dugnak és dobnak. Azonnal lelépnek, ha érezni kezdenek valamit.

Ez a trendi sajnos. Én szerelempárti vagyok, annyit is érek vele. :-/ F

2012. jan. 3. 16:28
 5/10 anonim ***** válasza:

Igen, részben, különben meg hát!

Szóval nekem nagyon tetszene. Szerintem én tudnék neked olyant adni, de utána biztos h hiányod lenne és nem akarnád hogy abbamaradjon. Nameg kinek tetszene hogy egy csaj akivel lefekszik titokban másik férfira vágyik?

De mindenképpen megértelek.

Honnan vagy?

27F

2012. jan. 3. 17:22
 6/10 A kérdező kommentje:

És miből gondolod h én nem tudnék olyat adni amiből Neked ne lenne hiányod ? :)

Amúgy ..szerintem ezek a dolgok nem kifejezetten erről szólnak. Vannak szükségszerű tapasztalások ..- létrejövő energiák,amikor más a dolgok íze, illata, tapintása.. És néha jó megteremteni a földi mennyországot :) ha csak kis ideig is.. Persze hiány maradhat különösen, ha lelkileg is van kölcsönösség és szellemiekben is ..

De ez csak szebbé és különlegesebbé teszi az ilyen(ritka )találkozásokat..

2012. jan. 3. 17:44
 7/10 anonim ***** válasza:

tegnap 17:44

Az a baj hogy szinte csak olyant tudnál nekem adni amiben most hiányt szenvedek. :) De tartanék tőle, hogy többet is akarsz, mint pár óra, és nem valószínű, hogy én is ezt szeretném. :)

A hozzád hasonló nők elég ragaszkodóak tudnak lenni, ami nem olyan rossz, ha konkrétan azt akarjuk. :)

Amúgy voltam már úgy nővel h mindent beleadtunk, pedig akkor találkoztunk először. :)

2012. jan. 4. 02:19
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem úgy tűnik, mint ha nem is annyira a szex vagy a szerelem hiányozna neked, hanem maga a szenvedély.

A vak és dübörgő extázis, amely nem gondolkodik, nem tervez, nem igér, hanem csak cselekszik, de azt nagyon. :)

2012. ápr. 25. 12:01
 9/10 A kérdező kommentje:

.. gyönyörűen fogalmaztad meg köszönöm!!:)

Esetleg írj privát ha gondolod ,beszélgethetnénk kicsit.

2012. ápr. 25. 12:04
 10/10 anonim ***** válasza:
Számomra az a fúrcsa, hogy egy értelmes és szépen fogalmazó Nő tele van olyan tulajdonságokkal amire egy férfi igazán vágyik, de ennek ellenére nincs párja vagy barátja. Az igazi érzelmet, tüzet, vágyat nem lehet csak 2-3 órára kiadni, olyan társ mellett kell élni, amikor képes vagy ezekre az órákra bármikor. Különben csak lopott pillanatok lesznek.
2012. ápr. 25. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!