Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem és kölcsönösség legalább 2-3 órára?
..már megszoktam h az érzelmi életem olyan amilyen . Dekoratív szenvedélyes nő vagyok és érzékeny .Az évek rugalmasság tettek .Oly ritkán tudnék szerelmet érezni ..és most épp nagyon vágyom rá..legalább két 3 órára h szeretet adjak,mert imádok kényeztetni, és igy szeretkezzek valakivel .(illetve tudok kivel,de vele ..nem kivitelezhető)
Ami a lényeg ..h érezzem h bele adja magát a ffi és igazán kíván..
Mindig azt hallom a perspektíva riasztató ,és már elhitették velem is. Pedig ..vágyom arra h akit szerelemmel szeretek ne menjen el többet az életemből..v legalább kis ideig maradjon . Ne kelljen már azelőtt a becsukódott ajtón gondolkodnom mielőtt valójában belépne az életembe..
Szóval ..ha már igy is alakult ..legalább a szerelem illúzióját megadhatná egy számomra vonzó érzékiekben bővelkedő ffi .. aki nem fél szeretni legalább 2-3 órára ..
Nem itt akarom megtalálni!! csak érdekel ..mit gondoltok erről.
Örülök h most kiírhattam ezt ,közel a 30hoz bár sok csodás Valóban csodás szexuális élményem volt, viszonzott szerelemből csak ilyesfajta epizódokat kaptam.. és már jó ideje ilyet sem.
Marad a zacskós leves színes bögrében, kávés kanállal..
Az normális, hogy erre felizgultam?
(tudom, hogy a hangulatba nagyot rúgtam, bocs. ^^)
Itt mindig azon siránkoznak, hogy őket hogy becsapták, ők többet nem lesznek szerelmesek, hogy ezután majd ők fognak kihasználni másokat, dugnak és dobnak. Azonnal lelépnek, ha érezni kezdenek valamit.
Ez a trendi sajnos. Én szerelempárti vagyok, annyit is érek vele. :-/ F
Igen, részben, különben meg hát!
Szóval nekem nagyon tetszene. Szerintem én tudnék neked olyant adni, de utána biztos h hiányod lenne és nem akarnád hogy abbamaradjon. Nameg kinek tetszene hogy egy csaj akivel lefekszik titokban másik férfira vágyik?
De mindenképpen megértelek.
Honnan vagy?
27F
És miből gondolod h én nem tudnék olyat adni amiből Neked ne lenne hiányod ? :)
Amúgy ..szerintem ezek a dolgok nem kifejezetten erről szólnak. Vannak szükségszerű tapasztalások ..- létrejövő energiák,amikor más a dolgok íze, illata, tapintása.. És néha jó megteremteni a földi mennyországot :) ha csak kis ideig is.. Persze hiány maradhat különösen, ha lelkileg is van kölcsönösség és szellemiekben is ..
De ez csak szebbé és különlegesebbé teszi az ilyen(ritka )találkozásokat..
tegnap 17:44
Az a baj hogy szinte csak olyant tudnál nekem adni amiben most hiányt szenvedek. :) De tartanék tőle, hogy többet is akarsz, mint pár óra, és nem valószínű, hogy én is ezt szeretném. :)
A hozzád hasonló nők elég ragaszkodóak tudnak lenni, ami nem olyan rossz, ha konkrétan azt akarjuk. :)
Amúgy voltam már úgy nővel h mindent beleadtunk, pedig akkor találkoztunk először. :)
Nekem úgy tűnik, mint ha nem is annyira a szex vagy a szerelem hiányozna neked, hanem maga a szenvedély.
A vak és dübörgő extázis, amely nem gondolkodik, nem tervez, nem igér, hanem csak cselekszik, de azt nagyon. :)
.. gyönyörűen fogalmaztad meg köszönöm!!:)
Esetleg írj privát ha gondolod ,beszélgethetnénk kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!