Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi fontos nektek egy lányban?
Legyen kedves, intelligens, őszinte, hűséges, tudjak vele beszélgetni (nem könnyű, belőlem ki kell hozni a beszédességet), és azért jó, ha külsőre is tetszik.
Biztos kihagytam valamit, de annyi baj legyen...
20/F
A péniszem. Viccet félretéve, ha okos is (mert azért sötét se legyen) ne éreztesse mindig, mert nem atomfizikáról szeretnék vele beszélni, hanem jól szeretném érezni magam (félreértés ne essék, nem vagyok olyan hülye mint az előzőekből tűnhet, csak elég napi 12 órában a társadalomtudomány), természetesen legyen kedves, ne akaszkodjon rám, éljük mindketten a saját életünket is, ezen felül olyan apróságok mint a zöld szem, szőke haj, 170 cm magasság, bár ezektől hajlamos vagyok eltekinteni. Ami még fontos, hogy legyen formás a feneke, azért odavagyok.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!