Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire szeretitek, ha egy fiú okos?
A részecskefizika jó lehet. Mi is kaptunk belőle egy kis ízelítőt. Engem érdekel, de ha vizsgára nem kell tudni, akkor magamtól lusta vagyok foglalkozni vele.
Am én mérnökpalánta vagyok
Ki pontozott le? Csak érdekelne, hogy mely állításommal nem értettetek egyet.
A második voltam.
Az én agyam már kezd kisűlni a jogi egyetemen. Kérnék egy új agyat.
Sp voltam sziasztok :D
19/f
Ez tényleg leginkább azon múlik mennyire "tudod" eladni magad. De nem is csak lányoknál, hanem akárhol is, vagy állásnál.. sajnos, önmagában nem elég.
Egy példa, volt egy sportoló ismerősöm, jó teste volt, minden, de nem talált barátnőt, aztán "sport-függő" lett egész nap vagy gyúrt vagy akármi, nem is volt csaja jó darabig. Aztán végül sok év múlva lett egy. De eleinte semmi, pedig jó teste, stb stb, és túl hülye sem volt.
Nálam alapkövetelmény.
De rögtön hozzá is tenném, hogy önmagában az még kevés, ha okos egy fiú. Valószínűleg nem ezzel lehet nálad a probléma, nem gondolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!