Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nem tudom mit érzek? Mit érezhetek?
Szünet előtt volt egy lány aki nagyon szerettem. Mindig ő járt a fejembe. De most szünet végére, már nem tudom mit érzek. Nem közömbös, de nem ugyanazt érzem mint előtte. Nem ő jár a fejembe mindig. Annyi volt szünetben, hogy elkezdtem azon gondolkodni, hogy vajon ő mit érezhet irántam és arra jutottam semmit. Közben szilveszterkor egy másik lányt is megnéztem szórakozóhelyen. Látásból ismerjük egymást. És őt is el tudnám képzelni barátnőként és ő is eszembe jut a napokban.
Így tehát nem tudom, hogy vagyok vele. A lány akit szeretek (vagy nem tudom most mi van), jó pár éve tetszik és olyan 2 hónapja érzem, hogy nagyon szeretm és nem kell más.
DE ebben a két hétben még nem találkoztunk valami megváltozott. Szoktunk beszélni, mindig ő keres, de nem tudom.
18/f

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!