Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvan a tel. Száma, de hogyan tovább? (többi lent)
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy megismerkedtem egy sráccal, vagyis kiszolgált az üzletbe. Ott dumáltunk, és nekem már akkor nagyon bejött. Szőke, magas pont az én esetem, és találnánk is. Meg szeretném ismerni közelebról de nem jelölt vissza fb-on se:(. A haverom ismeri az egyik oszt.társát s tőle majd kérdezősködik de az ugyse lesz elég. Most megszereztem a számát de nem tudom mit írjak neki..nem akarom az se hogy úgy nézzék ki mintha nyomulnék, de meg egy pasim iránt se éreztem ilyent(pedig volt jó pár barátom, mondjuk tudom magamról hogy meg soha nem voltam olyan hű de szerelmes..) de ez a srác<3 légyszi segítsetek2012. jan. 2. 02:24
1/3 anonim válasza:
Ez gáz. Hagyd a fenébe.
Nyilván nem véletlenül nem jelölt vissza, mástól megszerzett telefonszámmal visszaélni meg... parasztság. Én biztos nem venném jó néven senkitől, hogyha úgy "zaklatna" telefonon, hogy nem tőlem kapta meg a számom. És azt is megszeretgetném lánccal, aki megadja a számom egy idegennek.
2/3 A kérdező kommentje:
De amúgy nem az a bunkó típus fajta, vagy nagy menő, szóval nem értem mert nem jelölt vissza. Pedig vannak olyan ismerősei is akikkel nem is beszél. Vmi tipp esetleg azon kívül, hogy hadjam a fenébe?:-/
2012. jan. 2. 09:59
3/3 anonim válasza:
Írj rá szerintem nyugodtan. Én is mindig megszerzem először a kiszemelt lány számát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!