Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan erednek a b.zi meg a meleg meg a homokos szavak?
Na, kis "puzi", utánanéztem mindennek!
Meleg. Nem tudom honnan eredhet, szerintem csak nem volt rá más szó, de valahogy meg akarták különböztetni egy finomabb, nem olyan durva szóval őket a többiektől, mint hogy homokos.
Mint pl a frigid nő. Az sem hideg, ugyanúgy 36,5 a testhőmérséklete, mégsem lehet vele szeretkezni. Merthogy nem elég érzelmes. Na talán innen jöhetett a meleg szó, hogy a túlságosan meleg érzelmű férfiakról szól. A b_zik általában érzelmesebbek is! Nem igaz?
Homokos ugyanaz mint homoszexuális, vagyis "azonos nemű emberhez vonzódó".
A női homoszexuálisok kaptak egy szebb, költőibb nevet, hogy LESZBIKUSOK. És a görög Leszbosz szigetről nyerte a nevét, ugyanis itt élt egy híres homoszexuális görög költőnő, Szapphó. Itt írta "leszbikus" verseit.
(inkább lett volna egy jó kis Szopphó!, igaz?)
Kéne a férfi homokosoknak is ilyen név, mindegy, nekik ott a "meleg" szó.
És akkor jön a "b.zi". Ez a buzeráns szó rövidítése. Német: buserant. Ami az olasz "buggerone" ill. régebbi "buzzerone" származéka. Itt már homokost jelent. És valami latin "bogumil eretnekségre", a "bugris"okra ami a bolgár népre utalt megy vissza és ez egy gyalázkodó kifejezések alapja lett. A bugris ma is gyalázkodás.
Szal ez gúnyt űz a homoszexuálisokból.
Válaszom írása közben rájöttem valamire. Azért írhatta a "puzi"-t, mert a rendszer nem engedi beírni ugyanezt b-vel!
Alig ment át az én válaszom is a szűrőn, csak 3-szoru javításra.
Üdv
Zed
Nagyokosok Itt az ész Zed! a p fejjel lefelé b van itt moderálás gondoltam megse próbáltam b vel.
kicsit ha gondolkoztatok volna....
Hát a "buxi"-ért gratulálok a túláradó intelligencia miatt, a meleg-et megvallom nemtom de érdekes, na a homokos az érthető a homoszexuálisból.
De ez magyar sajátosság!! Angol és spanyol nyelvben is mondtam nekik a "meleg" szót és természetesen köze nincs a melegséghez amit nálunk jelent, hanem szexuális túlfűtöttséget jelent, legyen az homo vagy hetero.
Azért sztem egy intelligens embernek nem kell gondolkodni mégis melyiket mondja ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!