Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan erednek a b.zi meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan erednek a b.zi meg a meleg meg a homokos szavak?

Figyelt kérdés
2009. máj. 21. 23:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A homokos az a homoszexuálisból. A homo egyformát jelent. Pl.: a homogén, homonímia szavakban. A többit nem tudom.
2009. máj. 21. 23:07
 2/9 anonim ***** válasza:
2%
a puzi a te agyadból :D
2009. máj. 21. 23:31
 3/9 anonim ***** válasza:
11%
puzi, ez jó, mától ezt használom xD
2009. máj. 21. 23:46
 4/9 anonim ***** válasza:
86%

Na, kis "puzi", utánanéztem mindennek!

Meleg. Nem tudom honnan eredhet, szerintem csak nem volt rá más szó, de valahogy meg akarták különböztetni egy finomabb, nem olyan durva szóval őket a többiektől, mint hogy homokos.

Mint pl a frigid nő. Az sem hideg, ugyanúgy 36,5 a testhőmérséklete, mégsem lehet vele szeretkezni. Merthogy nem elég érzelmes. Na talán innen jöhetett a meleg szó, hogy a túlságosan meleg érzelmű férfiakról szól. A b_zik általában érzelmesebbek is! Nem igaz?

Homokos ugyanaz mint homoszexuális, vagyis "azonos nemű emberhez vonzódó".

A női homoszexuálisok kaptak egy szebb, költőibb nevet, hogy LESZBIKUSOK. És a görög Leszbosz szigetről nyerte a nevét, ugyanis itt élt egy híres homoszexuális görög költőnő, Szapphó. Itt írta "leszbikus" verseit.

(inkább lett volna egy jó kis Szopphó!, igaz?)

Kéne a férfi homokosoknak is ilyen név, mindegy, nekik ott a "meleg" szó.

És akkor jön a "b.zi". Ez a buzeráns szó rövidítése. Német: buserant. Ami az olasz "buggerone" ill. régebbi "buzzerone" származéka. Itt már homokost jelent. És valami latin "bogumil eretnekségre", a "bugris"okra ami a bolgár népre utalt megy vissza és ez egy gyalázkodó kifejezések alapja lett. A bugris ma is gyalázkodás.

Szal ez gúnyt űz a homoszexuálisokból.

2009. máj. 21. 23:57
 5/9 anonim ***** válasza:
97%

Válaszom írása közben rájöttem valamire. Azért írhatta a "puzi"-t, mert a rendszer nem engedi beírni ugyanezt b-vel!

Alig ment át az én válaszom is a szűrőn, csak 3-szoru javításra.

Üdv

Zed

2009. máj. 21. 23:58
 6/9 A kérdező kommentje:

Nagyokosok Itt az ész Zed! a p fejjel lefelé b van itt moderálás gondoltam megse próbáltam b vel.

kicsit ha gondolkoztatok volna....

2009. máj. 22. 04:49
 7/9 anonim ***** válasza:
60%
Ne okoskodj ennyire :) Vagy ha már ennyire okosnak képzeled magad akkor utána tudtál volna nézni a google segítségével
2009. máj. 22. 11:14
 8/9 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy piszkosul nem volt kedvem keresgélni. Egyi erővel mindenkit elküldhetnél a gugli faszára.
2009. máj. 22. 13:49
 9/9 anonim ***** válasza:

Hát a "buxi"-ért gratulálok a túláradó intelligencia miatt, a meleg-et megvallom nemtom de érdekes, na a homokos az érthető a homoszexuálisból.

De ez magyar sajátosság!! Angol és spanyol nyelvben is mondtam nekik a "meleg" szót és természetesen köze nincs a melegséghez amit nálunk jelent, hanem szexuális túlfűtöttséget jelent, legyen az homo vagy hetero.

Azért sztem egy intelligens embernek nem kell gondolkodni mégis melyiket mondja ....

2009. jún. 15. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!