Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem lehet megmondani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet megmondani nyíltan, ha nem szeretnél a másiktól semmit?

Figyelt kérdés
Miért egyszerűbb az, hogy nem is írsz neki?
2012. jan. 1. 22:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
jaj te kis naív én fél éve nem tudom miért lettem kivágva cirka másfél év után :D
2012. jan. 1. 22:58
 12/19 anonim ***** válasza:
Én általában nem merem megmondani, mert félek, hogy megsértődik, rosszul esik neki nagyon, meg úgy megsajnálom eleve...20/L
2012. jan. 1. 22:58
 13/19 anonim ***** válasza:

Igen, sajnos ez tényleg így van, hogy ha megmondod, akkor mindenféle szemétládának elhordanak, a másik lehetőségben meg kapsz még 40 levelet, hogy mégis adj egy esélyt, ő annyira jó.

Egyesek nem értik a nemet.

2012. jan. 1. 23:00
 14/19 anonim ***** válasza:

Általában írom, nem konkrétan a kérdezőnek:

Én azt mondom, a korrektség mindenkinek jót tesz, főleg ha nem mennek a dolgok.

1: Ne foglalkozz azzal, hogy mit érez. Ha annyira érdekelne, vele lennél. Pont.

2: Ha kimondtad, kimondtad. Ne csinálj s*gget a szádból. Ha nem képes lenyugodni, akkor esélytelen lesz. Ilyen egyszerű. Ha majd felébredt a kis rózsaszín ködéből, lehet, hogy jó kapcsolat lenne, olyankor már lehet adni egy esélyt, de addig nem.

2012. jan. 1. 23:05
 15/19 anonim válasza:
Nemrég volt egy ilyen barátnőm, 2 hónap után úgy rázott le hogy került és nem beszélt velem. Érdekes, ha nekem a szemembe mondja hogy mi van, akkor megértettem volna, így viszont legszívesebb elküldeném a pics*ba, szerintem ennél nagyobb g*ciség nincs, legyen már az emberbe annyi gerinc hogy megmondja a szemébe az illetőnek...
2012. jan. 2. 06:33
 16/19 anonim ***** válasza:
Rizsa, h nem akarom megbántani, nem fogja fel, meg stb. A valódi indok, h így könnyebb feltenni a polcra, ha esetleg meggondolod magad, így könnyebb levenni onnan. Gusztustalan húzás. Ha vkitől nem akarsz semmit, nem érdekelnek az érzései, simán reflexből elküldöd, megmondod neki, h mi a szitu.
2012. jan. 2. 06:46
 17/19 anonim ***** válasza:
Én nem tudnám azt megtenni,ha tényleg komoly tartalmas és hosszú kapcsolat volt az illetővel meg szép és jó is,hogy csak úgy egyszerűen szemét módon lerázom,vagy akármi ilyesmi.Találkoznék vele,megölelném,vagy valami legalább ez a minimum,adnék egy búcsúpuszit az arcára,és megmondanám neki,hogy ne beszéljünk egy ideig,és szeretném,ha vége lenne.Nyilván engem is bántana,mert valóban szerettem.
2012. jan. 2. 09:19
 18/19 anonim válasza:
Szerintem ez a lezárási módszer csak akkor "igazságos", ha esetleg buliba megadod a számod, és nem veszed fel, meg ilyesmi, de akivel már akármeddig együtt vagy, így lezárni egyszerűen... áhhh, szóval aki ilyet csinál attól inkább ne is akarjon az ember semmit.
2012. jan. 2. 23:16
 19/19 anonim ***** válasza:

Ja,amúgy volt,hogy valakinek megmondtam,hogy nem,de felhívogatott...és közbe 15 éves voltam ő meg vagy 23.:S

Meg,valamikor volt,hogy azt kamuztam,hogy barátom van,vagy hogy beteg vagyok,nem tudom már,mert azt kérdezte,hogy mikor találkozunk? pfff,amikor semmit se ígértem neki se semmi.:S

Szerencsére végül lekopott..

2012. jan. 2. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!