Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexi, ha valaki eres?
Lehet hülye kérdés, de nekem az erek a karomon meg úgy mindenhol eléggé látszanak, főleg így nyáron. Néha engem zavar, de már mondták páran hogy kifejezetten szexi. A testalkatom elég jó, mindezek mellé.
Mit gondoltok, nektek bejön? 24/F
Ne haragudj, de a kérdésedről az általános iskolai ofőm jutott eszembe, őt hívtuk eresnek, mert ha bepipult kidülledtek a szemei és látszott benne minden kis ér tisztán, messziről is meg a feje is vörös volt és ott is látszott egy csomó-csomó ér. :-D Na az nem lenne szexi.
Igazából kép nélkül nem tudom megmondani de, ha valaki akar tőled valamit, kapcsolatot, vagy csak szexet, nem hinném, hogy ez érdekelné a legjobban. :)
Szerintem naagyon. Pont erről beszélgettünk ma bnőimmel (: Nekik annyira nem jön be, de nekem annál inkább.
Bár szerintem pont az nem jó hozzá, ha valaki túl izmos.
Király. :) Annyira nem vagyok kigyúrva, sztem pont jó. Most örülük magamnak. :))
Amúgy sztem nőknél is szexi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!