Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki megcsalta a párját szilveszterkor? Ha igen, akkor élvezted, nem bántad meg?
Igen, tudok valakiről, aki megcsalta a párját Szilveszterkor.
Nem élveztem, és nem bántam meg, hisz nem voltam érintett a dologban. Sajnáltam a megcsalt lányt.
A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 82%-ban hasznos válaszokat ad.
# 4/7 Időpont ma 19:46
Csak szerinted!
Én érdekes helyzetbe keveredtem a szilveszteri buliban tegnap, ugyanis a párom egyik haverjának sógora próbálkozott be nálam, de nagyon durván.
Kivárta az alkalmat, hogy senki ne lásson minket és ne hallja, amit mond. Hirtelen rámarkolt a fenekemre és közölte, hogy nagyon szexinek tart és hogy reggel szívesen hazahozna autóval. Akkor buktam ki végleg, mikor azt mondta, hogy az ágyában van még egy hely a számomra, ha gondolom ... az egészben az a leggusztustalanabb, hogy a felesége otthon maradt, mert várandós a második gyerekükkel.
Leállítottam, ma pedig elmeséltem a páromnak, hogy mi történt. Én érzem magam szarul, pedig annak a gyökérnek kellene szarul éreznie magát, aki képes ilyen undorító módon bepróbálkozni egy nőnél, akinek a párja két méterre áll tőle!
30/N
Utolsónak üzenném, hogy ha az első külön töltött estén más karjaiban köt ki a barátnője, ott nagyon nagy bajok vannak, szerintem el kell felejteni az ilyen nőt.
Az pedig már más kérdés, hogy ha az én párom nagyon beteg lenne, akkor inkább mellette lennék, képtelen lennék önfeledten bulizni, pláne megcsalni!
Hát, ő így hálálta meg neked, hogy önzetlenül elengedted a buliba. Nagyon sajnálom, de akármennyire is szereted, hidd el, soha nem lesz már olyan a kapcsolatotok, mint volt. Már ha vagy olyan butus, hogy vele maradsz :-(
Gyógyulj meg mihamarabb!
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!