Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 14 éves lány 24 éves pasi?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves lány 24 éves pasi? Nagyon gáz?

Figyelt kérdés
nagyon birjuk egymást,és mindenről eltudunk beszélgetni....azon a téren is megtudnám neki adni amit szeretne ugy gondolom...és ne azt irjátok h még nagyon gyerek vagyok meg mittudom én...ezekkel nem leszek előbbre...a válaszokat előre is köszi..:)
2009. máj. 21. 20:54
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
90%

a 10 év korkülönbség nem lenne gáz akkor, ha már 19 vagy afeletti lennél, így viszont tényleg fiatal vagy hozzá, ő már lassan családot akar, komoly barátnőt, aztán ki tudja, összejöttök és életetek végéig együtt lesztek, nem tudhatja senki

a másik meg, szexuális téren nem tudod neki megadni azokat amikre ő vágyik, ehhez még tényleg kicsi vagy, 14 évesen nekem is lett volna lehetőségem elveszteni a szűzességem, de nemet mondtam, és sokkal jobban jártam így, mert majd azzal fogom elveszteni akit tényleg, igazán szeretek, és meg is érdemli :)

ahogy szeretnéd, próbálj ki velem mindent, csak a későbbiekben meg ne bánd, amikor tényleg megtalálod életed nagy szerelmét

2009. máj. 21. 22:24
 22/26 A kérdező kommentje:
hát a válaszokra nem tudok mit irni :) de az az igazság h ő még tiszta gyerekesen viselkedik,és nem az a tipikus 24 éves ahogy ti gondoljátok ,de komolyan.meg azt is hülyeségnek tartom,h miért pont 16 év felett??vagy több?? most mi a különbség??ismerek pár 16-18 évest akik sik hülyék,és bizony hogy vannak akik igen,korán elkezdik de megy nekik...és amugy azt mondta h a kor nem zavarja,de mondom mégis megkérdőjelezem,h ti mit gondoltok..bár mitnemondjak,eléggé elment a kedvem a kapcsolattól...és köszi az eddigi válaszokat *
2009. máj. 21. 22:43
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azért jönnék össze egy 14 évessel, hogy megnézzem milyen az ágyban (ha már nem szűz, és nem törném össze a szívét sem, mert nem vagyok szemét sem, őszinte lennék vele) egy fiatalabb "nő", de mivel 6 évvel idősebb vagyok nála, alapból nem számítok semmi komoly dologra tőle, akármilyen jó teste van, mert még gyerek, és nem ért meg olyan dolgokat amiket az idősebbek, és szinte még nem tudja milyen az élet, bár a mai fiatalság... Ejj, hosszú mondat lett... :)
2009. máj. 21. 22:47
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
ultragááz!! én érezném kellemetlenül magam ha 24évesen 14 lenne a barátnőm.
2009. máj. 22. 04:56
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
MI NEM BÁNTANI AKARTUNK,CSAK ÉSZHEZ TÉRITENI,EZA 10 ÉV AKKOR NEM LENNE GÁZ HA TE LENNÉL MONDJUK 20 ÉVES.DE IGY .....NAGYON MÉLY SEBEKET KAPNÁL TÖLE EGY IDÖ UÁN,ÉS MINT MONDTAM AZT MEG FELEJTSD EL,HOGY BARÁTAI ELÖTT FELVÁLLAL,TÖK CIKI LENNE NEKI.JOL GONDOLD ÁT....NEHOGY KOMOLY LELKISÉRRÜLÉSEID LEYGENEK KÉSÖBB MIATTA.
2009. máj. 22. 12:22
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Két dolog is van, ami miatt gáz.

1.: Ennyire ismered a huszonéveseket? Nincs kivétel, akármit is gondolsz, a szex nem egy betegség... Most egy 14 éves agyával gondolkozol, ez később máshogy lesz. Én 17 vagyok, de ha visszagondolok arra, hogy 14 évesen azt hittem, hogy érett vagyok és mindent tudok, nevetek magamon, mert ugyan nem sok, de ez a három év is hatalmas változást hozott, sokkal többet tudok a világról. Meg most gondolj bele, ha már a 13-14 évesek viszketnek a szex miatt (nem rád gondolok), akkor pont majd egy huszonéves fogja visszafogni magát... :)

2.: az életvitel. A barátom idén lesz húsz éves, még mind a ketten sulisok vagyunk, de ő már felsőoktatásban tanul, és gyakran így is nehéz összeegyeztetni a dolgokat, mert amikor nekem tanulnom kell, akkor általában hátráltat, és fordítva. Ilyeneket azért vegyél figyelembe. Na meg azt, hogy ha még gyerekes is, akkor elég jól poentírozható téma leszel a baráti körében.

2009. máj. 22. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!