Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem vkivel neten, azt állította magáról, hogy egy Don Juan.. Erre jött a kép, és pffffffffff..vele együtt a csalódás::@@2012. jan. 1. 14:45
1/13 anonim válasza:
eleve mi az hogy azt állítja magáról hogy don juan.ez is már vicc szerintem.szerintem ne interneten ismerkedj eleve.
2/13 A kérdező kommentje:
nem így mondta, csak azt a tipikus nőcsábász jellemzést adta magáról..
2012. jan. 1. 14:49
3/13 anonim válasza:
Ha a neten ismerkedsz, sose legyenek magasak az elvárásaid. Mindig számíts arra, hogy aki a másik oldalon van, egy rakás szerencsétlenség. Így legfeljebb pozitív csalódás érhet.
A neten ismerkedés elég kétélű kard, éppen ezért. Nekem szerencsém van vele, de úgy hallom sokaknak nagyon nincs.
20/F
4/13 A kérdező kommentje:
nekem is volt vele szerencsém, de ebben az esetben nem:/
2012. jan. 1. 14:54
6/13 A kérdező kommentje:
nem, face-n..
2012. jan. 1. 14:55
7/13 anonim válasza:
facebookon ismerted meg.... hogyhogy nem láttál képet róla?
8/13 A kérdező kommentje:
mert nem volt neki kint...
2012. jan. 1. 14:58
9/13 anonim válasza:
Általában okkal nincs kint kép ;) Nézd, udvariasan mondd meg neki, hogy bocsi, de nem. Nem kell nagyon erőltetni ezt, el lehet küldnei kellemesen udvariasan, ha semmit nem akarsz tőle. :)
10/13 A kérdező kommentje:
kellemesen udvariasan?
2012. jan. 1. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!