Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki fogadja meg, hogy 2012-ben talál párt magának?
Figyelt kérdés
2011. dec. 31. 23:43
22/41 anonim válasza:
Én nem. 1. A fogadalmak semmire nem jók, valószínűleg amúgy se tudnám betartani. 2. Nem csak rajtam múlik, bár tény, hogy én is tehetnék többet az ügy érdekében, ha lenne önbizalmam és bátorságom. 3. Az eddigiekből kiindulva úgyis csak pofonokba futok bele, és senki sem értékel, szóval túl sok esélyem nem lenne a pártalálásra, még akkor sem, ha megfogadnám, ezért inkább maradok egyedül, aztán majd alakul valahogyan a dolog.
23/41 anonim válasza:
Ugyan megfogadni nem tudom, de idén, amennyire csak lehetséges, megpróbálok találni egy olyan lányt, aki tiszta szívből szeret és én is őt. Eddig 3 barátnőm volt, persze nincs is ezzel baj, csak egyik sem volt igazi kapcsolat, és szeretném, ha jővő szilveszterkor egy olyan lány lenne mellettem, akivel boldognak érzhetem magam.
20/F :)
24/41 A kérdező kommentje:
Sok sikert mindenkinek!
A lányoknak egy srácot, aki odáig van értük, a fiúknak pedi egy csodás lányt! :)
2012. jan. 1. 01:20
25/41 anonim válasza:
Én annyit fogadtam meg, hogy nagyon fogom hajtani magamat, azért, hogy majd tetszek a szerelmemnek! 15/F
26/41 anonim válasza:
Hát már több, mint egy éve nincs semmiféle kapcsolatom lányokkal, tehát idén kötelező jelleggel lányt kell találnom magamnak! :))
27/41 anonim válasza:
Én azt fogadom meg, h nem is próbálkozom. Amíg ilyen csúnya vagyok, addig úgyis minden lány lekoptatna.
28/41 anonim válasza:
Én inkább arra koncentrálok, hogy legyen munkám és tanulöjak valamit, hogy fel tudjak építeni valamit az életben.
29/41 anonim válasza:
Ilyen hozzáállásal le is fognak koptatni utolsó előtti...
Amúgy rájöttem h vannak szép lányok akik valamilyen szinten talán tetszenek is, mégsem jönnek be meg nem járnék velük, szóval a lányok is így vannak vele. Na meg mindenkinek más az ideálja...
Talán a legfontosabb dolog amit 2011ben tanultam az ez volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!