Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Magányos, nem bulizós fiúk és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magányos, nem bulizós fiúk és lányok, nálatok is fokozódik a magány érzése így szilveszterkor, mikor mindenki más bulizik meg a haverjaival/barátaival van?

Figyelt kérdés
Mert nálam igen.
2011. dec. 31. 20:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem. Miben más ez a nap, mint az összes többi?
2012. jan. 1. 01:54
 12/14 anonim válasza:

Sztem alapjáraton, aki egyedül van, fokozódik a magány érzése.

Nekem a szilvesztert megelőző napok voltak szörnyűek, éppen a szervezkedés miatt...

Annyira jól sikerül a dolog, hogy itthon ültem a négy fal között, igaz egy barátom is itt volt, de a tudat, hogy csak azért van nálam, mert másnapos és nem érzi jól magát, az elég lehangoló! :(

2012. jan. 1. 15:53
 13/14 anonim ***** válasza:

Dehogynem, nálam is. Valahogy nem volt olyan ünnepi hangulatom sem, ahogy régebben. De egyébként a mindennapokba beleivódott ez az egész. Valamikor egy vidám srác voltam, sokszor veszem észre, hogy nem ismerek önmagamra. Érezem, hogy segítség kellene, de pszichológusra nincs pénzem.

Karácsonykor azért hálát adtam, hogy legalább a szüleim élnek még, akikre számíthatok.

Persze, nem csak kapcsolatban lehet az ember boldog, de a munka, sport stb. már nem tudja elvonni a figyelmem.

Talán ez az év jobb lesz... nem tudom...

2012. jan. 2. 11:58
 14/14 mountain ***** válasza:
Együtt érzek veled apukám. Én is így vagyok. Pszicho ugyan még nem kell,meg a sport kb hatásos,de erre mondják azt, hogy széthullott az ember. Minden reggel úgy kell össze drótozni a lelkét az embernek hogy kitartson estig. Ismerős.
2012. jan. 4. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!