Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélitek Selena Gomezt a homoszexualitása miatt? Elítélendő a lezbikusság?
Figyelt kérdés
2011. dec. 31. 16:44
11/19 mus musculus válasza:
Mivel nem leszbosz, nincs miért elítélni, de ha az lenne sem érdekelne nagyon, bár való igaz, felmerülne bennem a kérdés, vajon divatból csinálja-e, mert annál semmit sem gyűlölök jobban.
12/19 anonim válasza:
még szép, kics taknyossal képes összejönni, mert "sztár" a kis bieber srác :S
13/19 anonim válasza:
Az a csaj nem is leszbi, te agyonművelt!
14/19 anonim válasza:
Te elmeháborodott agyoniskolázott kérdező! Bieber fiú csak hát senki se gondolná!
15/19 A kérdező kommentje:
Elképesztő mennyi idióta van, aki elhiszi a sok hülyeséget amit írok... Szerintetek nem tudom h annak a nyomorultnak fasza van, főként h elnézést írom h "elnézést kívánok", ami alapból azt jelzi h orbitális nagy kamu az egész kérdés de KÖSZI A VÁLASZOKAT ÉS BUÉK
2012. jan. 1. 07:28
16/19 A kérdező kommentje:
áhh az utsó mondatomban is van pár hiba, de nézzétek el mert rohadt sokat ittam, elnézést kívánok újból!!!!!!!
2012. jan. 1. 07:28
17/19 anonim válasza:
Én egyszer se azon gondolkoztam, hogy kamu hanem azon, hogy mekkore egy hülye vagy, ezért is javítottalak ki. Végig csak röhögtem rajtad, hogy mekkora IQ-val rendelkezel. A leszbikusságra válaszoltam, mert a kérdés másik része a leszbikusságról szól. Nem vettem be semilyen baromságod. Nem tudom honnan veszed bár amilyen hülye vagy nem is kell tudnom róla. Nevetséges vagy. Neked is buék. Ja, elnézést kérni szoktak, de látom a az agykapacitásod továbbra is a béka segge alatt.
18/19 anonim válasza:
Kérdező: Szerintem te nem ittál, hanem alapból, ilyen seg***hül-ye vagy!Tudatlan pa**szt! De gondolj csak bele mi lett volna ha még iszol is!
19/19 mus musculus válasza:
Ki a jó istenke kajálta be az irományod? Az, hogy rácáfoltunk az állításaidra, szerintem pont az ellenkezőjéről tanúskodik. Na mindegy, BÚÉK viszont, élvezd a macskajajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!