Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne kezdjek ezzel a szöveggel:"Mi kéne járjunk, tudod"?
Osztálytársról van szó, akinek már régota tetszem,udvarolgat elég nyilvánosan, szivatásból "szivemez"..stb, nekem nem jön be és ezt már megmondtam neki, úgy látszik hiába. Igy óra előtt épp dumáltunk többen aztán elkezdtünk beszélgetni mi ketten és akkor felteszi ezt a kérdést persze mindeki füle hallatára, amire én rávágom hogy "nem!". Most fogalmam sincs, hogy mit akart ezzel,szivatni vagy tényleg komolyan gondolja.
Máskülönben elég jól egyezünk de én haveron kivül mást nem látok benne. Remélem nem érti félre a haverkodást, mert sztem nincs mit.Nem tudom, hogy mit kéne tennem, és a hasonló közlésekre hogyan kéne reagálni.
Hát ez hosszú lett!Kösz előre is a segítséget!
16/L
Ha valkit nem szertsz(nem tetszik) akkk felesleges gondolkozni rajta, vagy csak az agyát húzni, mvel akkor abból lehet , h. nem lesz semmi(vannak kivételek:))
ha nem akrsz tőlle semmit, mond meg neki, ésazt is, ha szivat, akk hagyja abba, mert ciki, csak ennyi szerintem:-)
16/L
HA nem szereted ne jölj vele össze.
lehet hogy valóban tetszel neki,de mostanság már "divatból"járnak egymással a fiatalok.
Attól függ hogy hogyan mondta a srác.Szóval ha közben nevetett akkor valszeg jócsajnak tart 'ozt'ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!