Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszerettem a barátomból! Már irritál a jelenléte is. Mit tegyek? Vagy 2 hete érzek így.
Kezdem azzal hogy én nem akarom őt kisajátítani csak utálom hogy nekem semmit nem szabad neki meg mindent.
Jár össze vissza csavarogni a testvéreivel, velem még sétálni sem megy, pedig ingyenes mivel máshová azért nem megyünk mert nincs pénz.
*Flegmán beszél velem,* állandóan a testvérénél csüng, az anyukája meg azért utál mert azt hiszi velem van és azért nem foglalkozik vele és ne csinál semmit.
*nem járunk el sehová * mindenbe beleköt abba is ha rám ír egy fiú facebookon ugyanis ő egy nővel sem beszél.
kutat a mobilomban, táskámban pénztárcámba gépemen!
Már egyszerűen irritál a jelensége, vagy veszekedünk vagy szexelünk, már gyűlölöm vele a szexet is.
Karácsonykor is állandóan csesztetett, megcsalt egy nővel vele volt 3 hónapig aztán vissza sétált hozzám mintha mi sem történt volna, akkor nagyon szerettem, már bánom hogy elnéztem neki a megcsalást.
Azt a másik nőt vitte minden felé.Elcseszte a ballagásomat, a névnapomat a karácsonyomat, még lehet a szilveszteremet is elfogja mert sokszor iszik a 2 nővérével, és úgy van hogy ma nálam alszik ha részeg éesz tuti el is cseszi.
Nem lenne bajom ha inna de akkor kifordul önmagából kötekedik.:( egyszerűen nem bírom!!
Elég labilis a csóka, hogy a francba fogtad ki? :)
Szart a fejedre, paraszt volt veled, elárult (= megcsalt). Ezek után visszafogadnád?
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!