Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 év korkülönbség szerintetek sok?
Figyelt kérdés
15 lány 19 fiú.. az a probléma,hogy nekem eddig 1 barátom volt,viszont evvel a fiúval nagyon jól megvagyunk,jövő héten szeretnék találkozni.. tegnap még pánikoltam,hogy idős,tapasztalt,én pedig kiscsirke vagyok,de valahogy ez elmúlt.Egyik barátnőm szerint,rázzam le,de én nem szeretném.Külsőre tökéletes,soha nem gondoltam volna,hogy lehet cuki barátom.. :D szerintetek megpróbáljam vele ? és ha nem működik akkor nem?2011. dec. 31. 09:13
1/11 anonim válasza:
nem sok..de mivel még csak 15 vagy így igen..
2/11 anonim válasza:
Te vagy egy kicsit fiatal a korkülönbség szerintem a legideálisabb. Nekem is volt 15 éves barátnőm mikor én 23 voltam úgyhogy én nem szólhatok semmit! A lány egyébkét öregebbnek hazudta magát mikor megismerkedtük.
3/11 anonim válasza:
Nemsok.mondjuk ez attol függ,ugyis kiderül ha taltok:-)egy probát megér;-)
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Igaz,kicsit fiatal vagyok :( de legalább nem gyerekes,mint a 15,16 évesek.. elmegyek vele talizni,utána meglátom,hogy mi lesz!
2011. dec. 31. 09:38
5/11 anonim válasza:
szerintem csak azért probléma mert 19 éves fiúnak leginkább a szex jár a fejében..15 lánynak meg nem biztos hogy feltétlenül arra kéne gondolni :)
6/11 A kérdező kommentje:
jaja az is igaz.. de már beszéltünk,erről és ő mondta,hogy senkinek se adjam könnyen magam,meg az elején beszólogattam,hogy minden pasi egyforma csak a szex,erre úgy kiakadt,mert hogy még nem is ismerem és elitélem -.-
2011. dec. 31. 10:18
7/11 A kérdező kommentje:
és figyeljem meg,aki velem marad 3 hónap után,az szeret és nem fontos a szex.. hát kitudja
2011. dec. 31. 10:19
9/11 anonim válasza:
Légy nyugodt minden pasi egyforma, csak a szex érdekli! Én csak tudom Én is pasi vagyok. Mi nem úgy leszünk szerelmesek mint a lányok. Fokozatosan előbb csak tetszik a csaj aztán már fontos nekünk aztán meg szerelmesek vagyunk. Ez attól függ a csaj hogy viszonyul hozzánk meg a szexhez. Ha eltalálja azt a pillanatot mikor kell megadnia magát szexterén akkor olyan szerelmesek leszünk bele, hogy akár mit csinál nála szebb jobb nem lesz a földön. De ha sokáig kéreti magát vagy túl hamar hanyatt vágja magát akkor mehet amerre lát. Lányok ezt tartsátok szem előtt ha pasiztok!!!!
10/11 anonim válasza:
Én nem értek egyet azzal, hogy a pasik mind egyformák. Nem egyformák, és igenis van, aki nem csak ARRA tud gondolni, és kivárja, amig a barátnője készen áll. Persze nagyon ritka az ilyen, de ha szeret, akkor vár:)Lehet megfogja a belsőt, és akkor nem lesz fontos annyira neki AZ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!