Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan járjak szoliba, hogy legyen pasim?
"Tegyük a szívünket a kezünkre, és valljuk be, hogy a barnásabb bőrű lányokat kedveljük."
Nem. A mosolygós, egyenes kommunikációra is képes, valamint sütni/főzni is szerető is tudó, nem picsogó, nem hisztiző, helyette az életet élvezni képes lányokat kedveljük.
Na igen. Szerintem is a pasik jobban kedvelik a barna bőrű lányokat, ennek ellenére borzasztóan fehér bőröm van, mégse járok szoliba. (Elmondom nektek, bementem egyszer nagy elkeseredésembe a szoliba, de az ott dolgozó hölgy mondta, hogy ennyire fehéren eszembe se jusson odamenni, mert legalább napozzak rá egy kicsit, mert nekem különösen veszélyes lenne. De természetesen nem tudta, hogy minden nyarat a strandon töltök a napon, és sosem barnulok le...) Szóval végülis nem voltam szoliban, ilyen fehér bőrrel kellett megbarátkoznom.
És tudod mit? Azt javaslom, te is fogadd el. Nem lehet mindenki barna bőrű, meg szolis. És ha emiatt nem akarna veled járni valaki, akkor az meg se érdemli, hogy vele legyél.
Nem tudom, hanyadik válaszoló mondta, hogy a pasik a barna bőrűeket szeretik, és inkább szolizz... Annak üzenném, hogy nem baj, ha neked a barnák tetszenek. Az se baj, hogy te elvárod, ha valaki nem barna, az szolizzon. De másnak ne tanácsolj olyan hangnemben, hogy "márpedig ha nem csinálod, nem fogsz kelleni senkinek".
Lassan 4. éve élek együtt a párommal, egyszer nem kérte, hogy menjen szolizni, és képzeljétek, nyáron még a strandon is mer velem mutatkozni. Jah, és a párom kifejezetten barna bőrű, olyan, aki ha kimegy fél órára a napra, már meglátszik rajta.
Mindenesetre kedves kérdező, attól függ, hogy te jól érzed-e magad a bőrödben. Ha nem tudod elfogadni, tegyél ellene, de csak azért, hogy másoknak megfelelj, hagyd a fenébe! Tetszeni fogsz így is sokaknak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!