Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most komolyan járjak szoliba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan járjak szoliba, hogy legyen pasim?

Figyelt kérdés
Kezdem azt hinni,hogy a fehér bőröm miatt nem kellek senkinek...a környezetemben minden fiú műmájer, és a hozzájuk hasonló műcicákat istenítik. Addig még ok, hogy én is tetszem nekik, de mivel van jobb, így nem tőlem akarnak komoly dolgokat. Csak szórakoznak velem. én meg ezért, nem fogom tönkretenni a bőrömet. Ha napon barnulok is csak egy darabig tart a hatás, ráadásul egyre több szemölcsöm jön ki tőle...
2011. dec. 31. 00:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
53%

"Tegyük a szívünket a kezünkre, és valljuk be, hogy a barnásabb bőrű lányokat kedveljük."

Nem. A mosolygós, egyenes kommunikációra is képes, valamint sütni/főzni is szerető is tudó, nem picsogó, nem hisztiző, helyette az életet élvezni képes lányokat kedveljük.

2011. dec. 31. 03:43
 12/18 anonim ***** válasza:
Én őszintén a fehéret szeretem..imsertem egylányt gyönörű volt fehéren,mostmeg szolis bőrrel undorító..
2011. dec. 31. 03:52
 13/18 anonim ***** válasza:
Másik megoldás: ne csak a jóképű, menő, műmájer fiúkat vedd észre! Mondjuk nőből vagy, szal úgy sejtem, a szolis megoldás könnyebben fog menni.
2011. dec. 31. 08:07
 14/18 anonim ***** válasza:
Igen, elég viccesen néznek ki a narancs színű emberkék, de lehet ésszel is csinálni.
2012. jan. 2. 17:51
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem ezen múlik. Legyél kedves, szerethető, ez többet számít.
2012. jan. 2. 17:54
 16/18 anonim ***** válasza:
nekem is fehér a bőröm még is van pasim. Szóval ez hülyeség. Akinek kellesz annak fehér bőrrel is kellesz. Szerintem amúgy sem jó, ha valaki ezzel a szolizással elbasszák a bőrüket szóval ebben igazad van. Majd lesz pasi, aki igyis szeret téged csak győzd kivárni.
2012. jan. 2. 18:04
 17/18 anonim ***** válasza:
77%

Na igen. Szerintem is a pasik jobban kedvelik a barna bőrű lányokat, ennek ellenére borzasztóan fehér bőröm van, mégse járok szoliba. (Elmondom nektek, bementem egyszer nagy elkeseredésembe a szoliba, de az ott dolgozó hölgy mondta, hogy ennyire fehéren eszembe se jusson odamenni, mert legalább napozzak rá egy kicsit, mert nekem különösen veszélyes lenne. De természetesen nem tudta, hogy minden nyarat a strandon töltök a napon, és sosem barnulok le...) Szóval végülis nem voltam szoliban, ilyen fehér bőrrel kellett megbarátkoznom.

És tudod mit? Azt javaslom, te is fogadd el. Nem lehet mindenki barna bőrű, meg szolis. És ha emiatt nem akarna veled járni valaki, akkor az meg se érdemli, hogy vele legyél.

Nem tudom, hanyadik válaszoló mondta, hogy a pasik a barna bőrűeket szeretik, és inkább szolizz... Annak üzenném, hogy nem baj, ha neked a barnák tetszenek. Az se baj, hogy te elvárod, ha valaki nem barna, az szolizzon. De másnak ne tanácsolj olyan hangnemben, hogy "márpedig ha nem csinálod, nem fogsz kelleni senkinek".

Lassan 4. éve élek együtt a párommal, egyszer nem kérte, hogy menjen szolizni, és képzeljétek, nyáron még a strandon is mer velem mutatkozni. Jah, és a párom kifejezetten barna bőrű, olyan, aki ha kimegy fél órára a napra, már meglátszik rajta.

Mindenesetre kedves kérdező, attól függ, hogy te jól érzed-e magad a bőrödben. Ha nem tudod elfogadni, tegyél ellene, de csak azért, hogy másoknak megfelelj, hagyd a fenébe! Tetszeni fogsz így is sokaknak. :)

2012. jan. 2. 18:05
 18/18 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszolóé a pont, nem értem, ki pontozta le.(hozzáteszem, hogy világos bőrű vagyok, de 1 hét alatt csokibarna leszek a napon, mert jól bírja a bőröm, de nem szoliznék a mesterséges barnaságért)
2012. jan. 4. 01:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!