Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ŐŐŐ. Szóval. Ilyenfiatalon (16/L) rájöhetek, hogy vonzódom a saját nememhez?
okéé, okéé, tudom, kicsivagy, nemtudhatom...
dee, smároltam már csajjal felelsz vagy mersz során. és nemtudom. bejött..
randiztam már eddig srácokkal is, tetszett az is. ez a csajos dolog mégjobban. vagy ezek csak szárnypróbálgatások?
Szerintem rájöhetsz már ilyenkor persze..És amúgy megértem,ha valaki kicsit furán fogadja,ha tényleg nem csak a fiúkhoz vonzódsz,de aki szeret,az elfogad szerintem..
Egyik barátnőmnél is van 1-2 fura dolog,lehet vonzódik a lányokhoz is,de engem nem zavar,csak persze ne nyúlkáljon hozzám ilyenek. Bár remélem,ilyet nem merne meg !
16/L
# 11/12 válaszoló, figyelj
Ez nem úgy megy, mint ahogy te gondolod. A lányokkal nem kell versenyezned, ugyanis, ha a te kiszemelted helyetted egy lányt választ, az nem azt jelenti, hogy te rosszabb vagy, hanem azt h a kiszemelted szintén leszbikus. Vagy biszex.
Lehet csak azért érzed mert most les zbikusnak lenni sokkal elfogadottab mint bu zinak.
Nem vonom kétségbe az érzéseid de 1 csók után még kevés ítélni:)
Adj esélyt még a fiúknak is:D(Ha meg már többel is csókoloztál akkor mi az a "találnak jobbat is")
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!