Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » ŐŐŐ. Szóval. Ilyenfiatalon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

ŐŐŐ. Szóval. Ilyenfiatalon (16/L) rájöhetek, hogy vonzódom a saját nememhez?

Figyelt kérdés

okéé, okéé, tudom, kicsivagy, nemtudhatom...

dee, smároltam már csajjal felelsz vagy mersz során. és nemtudom. bejött..

randiztam már eddig srácokkal is, tetszett az is. ez a csajos dolog mégjobban. vagy ezek csak szárnypróbálgatások?

2011. dec. 30. 21:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
80%
hát valóban több batorság kell úgy kezdeményezni hogy azonos nemű az illető DE én nem szurkolok nektek bocs:én fiúként össze vissza töröm magam erre kiderül hogy nem elég jobbnak lennem a többi fiúnál mert egy csomó lány is ugyanarra vadászik mint én
2011. dec. 30. 22:25
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem rájöhetsz már ilyenkor persze..És amúgy megértem,ha valaki kicsit furán fogadja,ha tényleg nem csak a fiúkhoz vonzódsz,de aki szeret,az elfogad szerintem..

Egyik barátnőmnél is van 1-2 fura dolog,lehet vonzódik a lányokhoz is,de engem nem zavar,csak persze ne nyúlkáljon hozzám ilyenek. Bár remélem,ilyet nem merne meg !

16/L

2011. dec. 30. 22:26
 13/15 anonim ***** válasza:

# 11/12 válaszoló, figyelj

Ez nem úgy megy, mint ahogy te gondolod. A lányokkal nem kell versenyezned, ugyanis, ha a te kiszemelted helyetted egy lányt választ, az nem azt jelenti, hogy te rosszabb vagy, hanem azt h a kiszemelted szintén leszbikus. Vagy biszex.

2011. dec. 30. 22:33
 14/15 A kérdező kommentje:
és a fiuuknak mondom, hogy nem kell megijedni, sokszor a csajok is "kinövik", ha jól tudom. talán kicsit lazábban kezeljük ezt az egész meleg dolgot, mint ti. próbálgatunk. sok fiuu barátom a bu*ulást gusztustalannak találja
2011. dec. 30. 22:38
 15/15 anonim ***** válasza:

Lehet csak azért érzed mert most les zbikusnak lenni sokkal elfogadottab mint bu zinak.

Nem vonom kétségbe az érzéseid de 1 csók után még kevés ítélni:)

Adj esélyt még a fiúknak is:D(Ha meg már többel is csókoloztál akkor mi az a "találnak jobbat is")

16/F

2011. dec. 31. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!