Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tiltja le egy közel 25 éves srác a képeit facebookon az ismerősei elől?
Figyelt kérdés
Vagy csak előlem?!2011. dec. 30. 13:30
12/21 A kérdező kommentje:
de ő felrakta,és letiltotta!
2011. dec. 30. 13:53
13/21 anonim válasza:
Hogy a 25 éves miért teszi ezt nem tudom.
Nekem azért van fent össz-vissz 1 képem mert köcsög facebook nem törli a képeket csak a linket távolitja el. Ha meg nem törli én sem töltök fel képet.
14/21 A kérdező kommentje:
hááát nem tudom,de jó lenne,ha megfejtenétek itt nekem,mert ennek nincs semmi értelme.... akkor ne rakja fel könyörgöm...de miért tilja le...főleg h előlem :(
2011. dec. 30. 15:10
15/21 anonim válasza:
Mióta van timeline azóta jó elhelyezni rajta a képeket, ígyévek múlva visszanézve a timeline-n elhelyezve láthatom, h mikor mi történt. De ez nem azt jelenti h mindenkivel meg akarom osztani a képeimet. 1etlen 1 publikus fotóm sincs, még a profilkép is egy rajz...
16/21 A kérdező kommentje:
de miért?:D mért nem szereted ha magadról van kint kép?
2011. dec. 30. 16:05
17/21 anonim válasza:
Kaptam már halálos fenyegetést amihez az társult h facebook adatlap alapján a fotókból pontosan tudta az illető h hogy nézek ki, egy gugli keresésből megtudta h milyen kocsim van, a környéket tudta, így a kocsimnál várt meg. Sikerült megbeszélni a dolgot, de ha nincs ilyen szerencsém akkor a fészbúk képeknek köszönhetően most nem beszélgetünk.
18/21 aszomszedneni válasza:
add meg a nevét vagy inkább a profil linkjét és megmondom , ha tudom
19/21 A kérdező kommentje:
nem adoom
2011. dec. 30. 17:08
20/21 aszomszedneni válasza:
akkor mit vársz tőlünk mégis , meg miért nem informatika téma körbe raktad fel ... szerintem kövér vagy meg terhes és folytasd a tabletta szedését, nem baj ha egy kimaradt CSá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!