Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok? Mi van velem?
A barátommal másfél éve élünk nemi életet.Eleinte óvszerrel védekeztünk,majd kb. fél évig fogamzásgátlót szedtem. Másfél hónapja azt mondta a nőgyógyászom,hogy fejezzem be a fogamzásgátló szedését,mert egy bizonyos egészségügyi beavatkozásnál káros hatása lehet. Abbahagytam és megint óvszerrel védekezünk. Utoljára november 22-én jött meg,a fogamzásgátló utolsó levelének beszedése után. Azóta semmi. Nem történt óvszeres baleset. Lehet hogy ennek ellenére terhes vagyok,vagy a fogamzásgátló befejezésével felborult a hormonháztartásom?
(A fogamzásgátló előtt eléggé kiszámíthatatlan volt,mikor fog megjönni.)
Ha nem szakadt ki az óvszer és nem csináltátok nélküle, akkor nem vagy terhes.
A tabletta az oka. Egyébként sem kell meglepődni, mert a tabletta nem a saját ciklusod rendszerezi. Most ugyanolyan lesz, mint szedés előtt, de az is lehet, hogy még olyan se.
De persze egy teszt azért nem árt.
Szia, Nekem azt mondta a doki, hogy a 90 napig nem jön meg, az még normális. Nekem nem jött meg, kiderült, hogy egy betegség áll a rendszertelen menstruáció hátterében.
Elnézést az ijesztgetésért, nem biztos, hogy nálad is ez van, de ha a ciklusaid hosszabbak mint 45 nap, akkor menj el orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!