Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejöttem egy fiúval, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöttem egy fiúval, és most tudtam meg hogy a bnőmnek is tetszik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Régóta, nagyon régóta bele vagyok esve a pasiba, és most végre összejöttünk. Azonban erről az egészről egy barátnőm semmit sem tudott, és miután elmeséltem neki hogy összejöttünk, elkezdett sírni, és megsérődött, hogy ő akart vele összejönni. Én ennek semmi jelét nem láttam, úgyhogy nem kicsit lepődtem meg. És most a baráti körömben mindenki engem tart r*bancnak, meg árulónak. De szeretem a fiút. Most mégis mi lenne a jó dötés szerintetek?
2011. dec. 30. 10:56
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
utolsó: Igen erre is gondoltam, de aztán belegondoltam hogy nekem is nagyon rosszul esett volna ha a dolog fordítva történik..
2011. dec. 30. 11:30
 12/14 anonim ***** válasza:

és te is képes volnál kihisztizni h szakítsanak (és esetleg utána még ossze is jonni a sráccal) ha igen akkor tényleg nagy barátnok lehettek. Ha nem akkor te jobb barátja vagy mint o neked. sztem nem éri meg egy ilyen hulyeség miatt szakítani ha tényleg szereted. Am a srácnak mit mondanál?

másfél évet vártam rád. nagyon szeretlek de most szakítanunk kell mert a barátnomnek pasihiánya van és pont téged nézett ki. Most meg bog. Sajnálom.

Pffff. Mien már ez?

2011. dec. 30. 11:53
 13/14 anonim ***** válasza:

A barátnőd elvben mindkettőtöket szeret. Tehát ha titeket boldognak lát, akkor annak örülni fog. Kezdetben talán nehéz lesz neki, de az a normális menet.

De mondhatod a srácnak is, hogy tetszik a barátnődnek. Ha úgy gondolja, akkor próbálja meg! Bármikor választhatja őt, de a lényeg, hogy ne hátad mögött tegye.

2011. dec. 30. 12:02
 14/14 A kérdező kommentje:

Nem hisztiznék, de hazudnék ha azt mondanám örülnék nekik. Tudom hogy ez ocsmány dolog tőlem, de nincs olyan barátnőm akivel ha összejött volna örültem volna neki.

Tulajdonképpen azzal hogy anno megismertem a srácot, egy olyan mély időszakomból húzott ki, hogy ő maradt az egyetlen(!) értelme az életemnek. Nem mutatnám ki, de nagyon összetörnék ha fordítva történt volna.

Úgy dötöttem nem szakítok a sráccal...a barátnőmmel megpróbálok beszélni.

2011. dec. 30. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!