Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért fáj egyfolytában ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj egyfolytában ha tampont rakok föl? L/15

Figyelt kérdés
Pár hónapja próbáltam ki először a tampont,mert sokkal kisebb és praktikusabbnak tűnik mint a betét. VISZONT mindig nagyon fáj mikor felrakom és idegesítő,hogy bármit csinálok érzem egésznap,hogy bennem van és fáj is. Pedig a legkisebbet használom. Ez miért van? Lányok nektek nem fáj? Ti el tudjátok felejteni,hogy bennetek van?
2011. dec. 29. 15:14
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
és azt kihagytam,hogy amikor leülök akkor fáj a legjobban. Lányok nektek nem??
2011. dec. 29. 15:15
 2/16 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott ilyen problémám lenni pedig már évek óta használom. Egyszerűen nem jól helyezzük fel és erre a legbiztosabb jel,hogy egész nap érzed. Ugyanis ha jól rakod fel észre sem veszed,hogy benn van. Csak türelem és idő kell,hogy megtanuld.
2011. dec. 29. 15:16
 3/16 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy rosszul helyezed fel, vagy valami fertőzésed is lehet és azért fáj ha felteszed.
2011. dec. 29. 15:17
 4/16 A kérdező kommentje:
gondoltam rá,hogy rosszul teszem fel, de mindig? és ha igazgatom akkor érzem,hogy rossz, még mindig úgy a legkevésbé rossz ahogy én teszem fel. fertőzés? erre még nem is gondoltam :O
2011. dec. 29. 15:19
 5/16 anonim ***** válasza:
nincs elégé bent vagy fent.
2011. dec. 29. 15:20
 6/16 anonim ***** válasza:
guggolj le, és úgy helyezd fel. vagy ha így is kellemetlen és érzed, hogy bent van, akkor rosszul tetted fel.. ha fáj, térj vissza a betétre..
2011. dec. 29. 15:20
 7/16 anonim ***** válasza:
igen, lehet fertőzés is, de annak kisebb a valószínűsége.. inkább az, hogy rosszul teszed fől, és igen, ezek szerint mindig rosszul használod :S
2011. dec. 29. 15:21
 8/16 anonim ***** válasza:
Rosszul rakod fel. Ha jól raknád fel, nem éreznéd.
2011. dec. 29. 15:22
 9/16 anonim ***** válasza:

én is kb. 14-15 voltam mikor elkezdtem használni, de nekem sosem volt ilyen gondom :O

De barátnőm szintén érezte az elején, és kiderült ,hogy ő nem tudta rendesen felhelyezni.

2011. dec. 29. 15:25
 10/16 anonim válasza:
Ööö nem úgy van, hogy szűz lányoknak nem ajánlott a tampon? Lehet ez a bajod
2011. dec. 29. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!