Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg vagyok, hogyan tudnék coming-outolni?
Hát ez nem egyszerű dolog, felvállalni, hogy meleg vagy, de ha meg akarod tenni, akkor legyél őszinte.
Elösször nehéz lesz, mindenki furcsán néz rád, de egy idő után elfogadnak olyannak amilyen vagy :]
Egyszerűbb, mint hinnéd. Először, semleges környezetben próbálkozz a jelzéssel, hogy a saját nemedet szereted.
Volt egy munkatársam, aki egyszer utalt arra, hogy munka után értejön a párja. Nagyot néztünk, amikor a párja is fiú volt. Semmi smaci, kézfogás ilyesmi, csak egyszerre mentek haza. Na attól kezdve, a srác a lányok kedvence lett, mert meg lehetett vele beszélni a pasikat :)
Nem viselt feltűnő ruhákat, fülbevalókat, semmit. Ez a kis utalás midenkit, aki tudta, helyretett. A szülők, vagy a keményebb munkahelyi környezet (mentők, tűzoltók, katonák) azért komoly kihívást jelenthetnek...
Kortárs segítő vagyok, rengeteg hasonló problémával fordulnak hozzám, no és én is meleg vagyok...
Rólam nagyon kevesen tudják, mivel sajnos az én szüleim ezt SOHA NEM FOGADNÁK EL...
Ha segítségre van szükséged, írj privátot, és ajánlhatok rengeteg könyvet, ami a témával foglalkozik, de a kommentelő, aki a munkatársa példáját említette nagyon jól fogalmazott.
Valóban, ha látják, hogy ettől még ugyanaz az ember vagy, akit megismertek/szeretnek, nem okoz gondot, de tény, hogy a hogyan nagyon fontos!
Illetve függ a korodtól is, mivel sajnos az emberek a mai napig azt hiszik, hogy valaki azért lesz meleg, mert divat annak lenni...
Hát nem tudom, éljenek így egy hétig, és megtudják, mennyire rossz tud lenni..
Ha bármiben tudok segíteni, írj nyugodtan!!!!
En felvallaltam !!!!!
EESSS???? Többen szeretnek mint valaha es JOBBAN !
Amugy meg Mi van abban ha valaki meleg?? GONDOLKODJATOK MAR !!! CSAK SEX VAN A FIUVAL ! A TÖBBI normalis hetköznapi dolog.... amugy meg az okorban is meg amiota vilag a vilag azota vannak melegek !Ez nem csoda ! Es 2100-ban ez mar normalis lesz de szeretnek mar ott tartani es megerni a 3000-dik evet mikor ez mar 100%-an semleges tema lesz ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!