Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Mai fiatal 17-22 éves lányoknak milyen a férfi ideál?
Szia!
Én 23 éves vagyok. Nem lehet azt mondani, hogy ideálom van, mert nem lenne igaz. Csak úgy tud egy férfi megfogni, ha olyan belső értékei vannak, amik felkeltik az érdeklődésemet.
Példa:
- egy férfi lesegíti a kabátomat
- használja a szép udvarias kifejezéseket : kezi csókolom stb.
- kihúzza a széket, amikor leülsz
Ezek olyan dolgok, amiket ha meglátok egy férfiban, elkezdek rá figyelni, mert ez olyan udvarias férfira vall, ami manapság kihalóban van.
Ami egyébként nekem nagyon fontos, a külső magában semmit sem ér:
- hűség
- őszinteség
- figyelmesség
Olyan férfi legyen, akinek mint barátnak a legféltetebb titkaimat is elmondjam, mert bízzak benne, és egyben a szerelmem.
23/N
Kedves 23/n.
Azt gondolom, hogy azért van kihalóban az udvarias férfitípus, mert nincs rá szükség.
Azt mondod:
"Neked szükséged van egy olyan férfira, aki udvarias, megvannak benne a belsőértékek, és akárhogy is kinézhet.."
Ne viccelj, mi az, hogy nem számít a kinézet??
Akkor te olyan lány lehetsz, aki nem vmi szép, ezért csak a belső fontos számára, az, hogy valaki végre elfogadja a belső tulajdonságai alapján, ezért te cserébe te is a belsőt nézed....érdekes...
Vagy pedig, Nagyon is éltél(kiélted magad, fiúztál ezerrel), de mára eleged lett a bulikból, a játszmákból, végre nyugalomra vágysz...egy olyan férfira, akitől nem kell félned, kiszámítható, egyszerű...
És mondd meg nekem...egy rendes férfi egy kiélt/csúnya csajt érdemel???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!