Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Bulikomplexus". Szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Bulikomplexus". Szerintetek?

Figyelt kérdés

A barátom másik városban lakik, mint én, így közös ismerősünk nem sok van. Szilveszterkor lesz náluk egy buli, ahova szeretne elmenni, viszont én ott senkit nem ismerek rajta kívül. Ráadásul van egy olyan problémám, hogy discoban nagyon félénk vagyok. Egyszerűen nem tudom elengedni magam, mindig úgy érzem, mintha mindenki engem bámulna, ezért nem is járok gyakran.

Lehetne ezen valahogy segíteni? Szeretném egyszer végre én is önfeledtem átbulizni az éjszakát, de nem megy. Egyébként önbizalmam sem túl sok van, gondolom főleg ehhez köthető. Menjünk arra a bulira, vagy jobb, ha otthon maradunk?

2011. dec. 28. 22:47
 1/9 anonim ***** válasza:
MDMA...
2011. dec. 28. 22:48
 2/9 anonim ***** válasza:

Ó b@zdmeg, mintha magamat hallanám :D:D:D

Hát szerintem azért menj el, max ha annyira sz@r lesz hazajössz.

2011. dec. 28. 22:49
 3/9 anonim ***** válasza:

MDMA xD

Hmm a régi szép idők : / B*zdmeg első kellett eszembe juttatnod !

2011. dec. 28. 22:55
 4/9 anonim ***** válasza:
1. válaszolónak adok igazat, beharapsz egy ekit és elmúlik. csak ne csináld rendszeresen
2011. dec. 28. 22:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Igyál egy kicsit a garatra és akkor takán jobban ellazuksz. csak azért ne vidd túlzásba
2011. dec. 28. 22:56
 6/9 anonim ***** válasza:
és honnan lehet extasyt szerezni?
2011. dec. 28. 23:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Ma már qrvanehéz. régen dobálták utánad...
2011. dec. 28. 23:04
 8/9 anonim ***** válasza:
800 ba tudok jót :D
2011. dec. 28. 23:05
 9/9 anonim ***** válasza:
De az se MDMA... Atól hogy valami tabi ég nem biztos, hogy az. Ajánlom a Marquis-tesztet.
2011. dec. 28. 23:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!