Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok szép lánynak miért rohadnak a fogai?
Valóban sok ilyen van, de ez genetikus is. Pl. anyukámtól jó fogakat örököltem, 1 rossz fogam sincs, a velem egyidős barátnémnek pedig 4 foga is tömve van, pedig ad a szájhigiéniára.
Egyébként a "fekete" még nem biztos, hogy szuvasodás, a fogkő is legtöbb esetben ilyen színű. Nekem is van fogkövem sajnos, napi 2x-i fogmosás mellett (ráadásul nem is valami olcsó fogkrémet használok), mégis 1-2 hátső őrlőmön van fogkő. Csak ezért pedig nem akarok fogászatra menni, 1. mert rettegek tőlük, másrészt erre nem akarok pénzt kiadni. Természetesen ha lenne rossz fogam, azt azonnal megcsináltatnám.
És ez a másik ok: nagyon drágák a fogászati kezelések, sajnos bizony össze kell rá gyűjteni.
7.: milyen kemikália rontja a fogakat?? smink, parfüm, hajlakk??
én nem szoktam a lányok belső fogsorát nézegetni, és szerintem ők se nagyon a sajátjukat. valószínű sok csokit zabálnak meg ilyen édes italokat isznak és csak órák múlva mosnak fogat addig meg marja a piszok..
meg ugye uncsi fogat mosni..
jaja, bár lehet ez is tipikusan az, hogy "egy amerikai kutató intézet megállapította"
szóval ezek a termékek, amik bekerülnek a szervezetbe a használat során (belélegezzük, beszívódik, lenyeljük) felhalmozódnak és később komoly immunrendszeri hiányokat okozhatnak egyelőre megállapíthatatlan tünetekkel
ha valaki korán kezdi...végülis van benne valami, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!