Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan változtassak a dolgon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan változtassak a dolgon?

Figyelt kérdés

Utálom, hogy evolúciós katasztrófa vagyok, egy lánynak sem tetszem. Nagyon aggódom amiatt, hogy soha nem lesz senkim és az Életem értelmetlenné válik vagy már az is.

Körülöttem mindenkinek jól alakulnak a párkapcsolati dolgai csak nekem, tudom, hogy bennem van a hiba, de már késő.

Egy lánybarátom mondta, hogy már nagyon megérdemlek valakit, de mivel rendes, udvarias fiú vagyok, ezért csak egy unalmas baromnak számítok, akinek a lányok sz@rnak a pofájába.

2009. máj. 20. 21:05
 1/7 anonim ***** válasza:
figylej az én barátom is rendes és udvarias mégis több mint egyéve vele vagyok ,nemtudom mik az eseteid de probálkozzmás kaliberu lányoknál, de ne aggodj elöbb utobb mindenlány megunja azt ha 40millioszorra csalják meg
2009. máj. 20. 21:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel van a baj"evolúciós katasztrófa vagyok".

Elhiszem, hogy sokat csalódtál és eddig nem úgy alakultak a szerelmi ügyeid ahogy szeretted volna, vagy elképzelted.De mondd;ha így állsz hozzá akkor hogyan tetszhetnél másnak?

Hagyj fel az önsajnálattal és önostorozással.Olyan kevés rendes fiú van és te ahogy elmondtad azok közé tartozol.A külső önmagában nem akadály-persze a tizenéveseknél igen , de mikor már az ember házasságról gondolkodik és a jövőn akkor jobb esetben az lesz neki a fontos, hogy ne verje át a férje, ne legyen iszákos, és ne csalja meg.Légy természetes és ne keseredj meg, légy minden lánnyal kedves és hidd el, hogy előbb utóbb lesz egy olyan aki komolyan fog venni téged azért aki vagy :)

+az a világ legbutább dolga, hogy az emberek egymáshoz hasonlítgatják magukat-mert nincs két egyforma ember-sem két egyforma élet..sok sikert és fel a fejjel

2009. máj. 20. 21:15
 3/7 anonim ***** válasza:
nekem pont az 'evolúciós katasztrófák' az eseteim..ők olyan cukik.
2009. máj. 20. 21:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Minél inkább görcsölsz annál inkább nehezen fog menni. Merj kezdeményezni és meglesz az eredménye. Biztos van olyan, aki szívesen járna veled. Nem tudom hány éves vagy, de szerintem ne írd még le magad veszteségként. Na meg nem szabad negatívan hozzáállni a dolgokhoz, ez inkább elriasztja a lányokat. Legyél pozitív és mosolyogj sokat!
2009. máj. 20. 21:28
 5/7 anonim ***** válasza:
evolúciós katasztrófa:D mekkora szöveg ez:DDD biztos tök jóarc vagy:D
2009. máj. 20. 21:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha evolúciós katasztrófa nem is, de lehetsz genetikai zsákutca, ahogy én. A rendes srácok úgyis erre a sorsra jutnak, azért van belőlük kevés, mert kezdenek kihalni, hisz nincs aki tovább örökítse a géneket, és jó nevelté tegye a fiú gyerekeit..:).
2009. máj. 20. 22:21
 7/7 anonim ***** válasza:

a rendes srácok ilyen sorsra jutnak..

talán nem kéne a gép előtt ülni, hanem el kéne járni bulikba, klubbokba kávézókba és nem lenne semmi gond.. jönne egy szimpatikus lány és ennyi..

KERESSETEK TÁRSASÁGOT EMBEREK!

ne pedig Call of Duty meg WOW clan-okra gondolok társaság alatt..

bye

2009. máj. 20. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!