Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan változtassak a dolgon?
Utálom, hogy evolúciós katasztrófa vagyok, egy lánynak sem tetszem. Nagyon aggódom amiatt, hogy soha nem lesz senkim és az Életem értelmetlenné válik vagy már az is.
Körülöttem mindenkinek jól alakulnak a párkapcsolati dolgai csak nekem, tudom, hogy bennem van a hiba, de már késő.
Egy lánybarátom mondta, hogy már nagyon megérdemlek valakit, de mivel rendes, udvarias fiú vagyok, ezért csak egy unalmas baromnak számítok, akinek a lányok sz@rnak a pofájába.
Ezzel van a baj"evolúciós katasztrófa vagyok".
Elhiszem, hogy sokat csalódtál és eddig nem úgy alakultak a szerelmi ügyeid ahogy szeretted volna, vagy elképzelted.De mondd;ha így állsz hozzá akkor hogyan tetszhetnél másnak?
Hagyj fel az önsajnálattal és önostorozással.Olyan kevés rendes fiú van és te ahogy elmondtad azok közé tartozol.A külső önmagában nem akadály-persze a tizenéveseknél igen , de mikor már az ember házasságról gondolkodik és a jövőn akkor jobb esetben az lesz neki a fontos, hogy ne verje át a férje, ne legyen iszákos, és ne csalja meg.Légy természetes és ne keseredj meg, légy minden lánnyal kedves és hidd el, hogy előbb utóbb lesz egy olyan aki komolyan fog venni téged azért aki vagy :)
+az a világ legbutább dolga, hogy az emberek egymáshoz hasonlítgatják magukat-mert nincs két egyforma ember-sem két egyforma élet..sok sikert és fel a fejjel
a rendes srácok ilyen sorsra jutnak..
talán nem kéne a gép előtt ülni, hanem el kéne járni bulikba, klubbokba kávézókba és nem lenne semmi gond.. jönne egy szimpatikus lány és ennyi..
KERESSETEK TÁRSASÁGOT EMBEREK!
ne pedig Call of Duty meg WOW clan-okra gondolok társaság alatt..
bye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!