Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt nektek ferde fogsorú pasitok?
De h*lye vagy...
Ne a fogsort hanem a belsőt nézd.. idióta.
Szia!
Nekem jelenleg is ilyen a barátom fogsora és annyira nem zavar!
Két és fél éve vagyunk együtt és az utóbbi időben ugyan már többször említettem neki,hogy nem ártana,ha fogszabija lenne,de hát ez nem olyan olcsó mulatság...
Manapság már engem is kezd egy kicsit zavarni,de ha nem csináltatja meg is vele maradok,hisz nem a fogai miatt szeretem!
Üdv!
Szerintem meg igenis gáz, ha valakinek rosszul vagy összevissza állnak a fogai. Aki nem volt képes ezért fogszabályzót feltetetni, az igenis igénytelen! Én épp ezért hordok most fogszabályzót, és mindenkit lenézek, akinek csúnyák a fogai :-P
Én meg lenézem az ostoba embereket, mint te. Én kértem fogszabályzót, és nem adtak, mert azt mondták, hogy az egészségemet nem veszélyezteti, és amúgy sem lehet túl sok mindent kezdeni ezzel, mivel nem egymásra vannak tolódva a fogaim, hanem simán az alakjuk ferdébb. Különben is, az én szüleimnek nincs annyi pénze, hogy hobbiból fogszabályzót rakassak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!