Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csináljam majd? Segíts légyszi, hogy ne szerencsétlenkedjek majd.
Néhány nap múlva együtt fogom tölteni az estét a Párommal és szeretném Őt kényeztetni. Már voltunk együtt, de még szeretkezni nem szeretnénk -bizonyos okok miatt nem lehet, így valahogy ezt a részt mellőzve kellene valamit kitalálnom. Úgy tervezem, hogy egy ehhez hasonló ruci lesz rajtam: [link] amit felveszek a fürdőszobában, kecse mozdulatokkal kijövök és aztán..? menjek oda hozzá, vagy még ne? (múltkor ott szerencsétlenkedtem)Aztán csókolózunk, valószínűleg dörzsölődünk majd (ruhában egymás nemi szerveit a másikéhoz dörzsöljük, tudom beteges, de ez van) utána mit tegyek?mert Ő így nem fog elmenni. Nyúljak be az alsójába? És ott mit tegyek? Hogy lesz neki jó?
köszi a válaszokat, és ne nézzetek hülyének, de én tényleg nem tudom mi hogy megy (burokban nőttem fel és ettől védett a környezetem), ezért ha kérhetnélek, akkor részletesen magyarázzátok el mit hogyan kell.
Köszönöm szépen
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!