Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Az baj, ha a pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Az baj, ha a pasi minden elalvás előtt elmond egy rövid imát?

Figyelt kérdés
2011. dec. 27. 21:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
ima/imák esetében végtelen tartalmú és irányú verbális tevékenységről beszélhetünk
2011. dec. 27. 22:31
 12/18 anonim ***** válasza:
62%
Egy rövid önkielégítés többet érne.
2011. dec. 27. 23:07
 13/18 anonim ***** válasza:
Én is imádkozom. Nem zavarna. Akit zavar, az menjen a ... -ba!
2011. dec. 27. 23:45
 14/18 anonim ***** válasza:
teljesen ateistának vallottam addig magamat, amíg egyszer csak elkezdtem imádkozni, amikor egy éve kilyukadt a gyomrom... nem zavarna. végső menedéket találtam az imában. pedig nem vagyok vallásos.
2011. dec. 27. 23:56
 15/18 anonim ***** válasza:
76%

"Mivel nagyon nem vagyok vallálss,zavarna.Csak nem engem,hanem téged zavarna,az ahogy reagálnék.Biztos hogy kinevetném és cikizném a partnerem ha imádkozna,mivel ateista vagyok.Ha a barátnőd hívő,akkor nem fogja zavarni."

Az ateizmus nem egyenlő bunkósággal. Csak a rövidlátó buta emberek képesek az ateizmussal takarózni mikor egyszerűen csak bunkók. Mindenkinek a saját magánügye a hite, vallása amit tiszteletben kell tartani. Végül is az ateizmust is vehetjük egy fajta hitnek. Az ateista abban hisz ,hogy Isten nem létezik semmilyen formában. Ezzel nincs is baj mint mondtam mindenkinek a magánügye ,hogy miben hisz. Az intelligensebb emberek ezt be is tartják akár ateisták akár keresztények vagy akármilyen vallásúak.

2011. dec. 28. 00:02
 16/18 anonim ***** válasza:
Így van,mindenkinek a magánügye.Szerintem meg azok a nagyon buta emberek,akik vallásosak.Bunkó nem vagyok,főleg hogy 12 évig jártam református iskolába,és komolyan hívő emberek között éltem.Soha nem bántottam emiatt egyiket sem,de ők is elfogadtak engem.Én elfogadom ha hívő,de nem jönnék össze soha vallásos emberrel,nem tűrném meg az imát sem.Ennyi.Miért baj hogy leírtam a véleményem ?Csak a kérdésre válaszoltam,mégis egyből támadás ért.
2011. dec. 28. 18:29
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem baj.

Az ex pasim is elmondott mindig egy imát elalvás előtt, először meglepődtem (én nem vagyok vallásos), de utána már teljesen természetes volt.

2012. márc. 4. 21:56
 18/18 anonim ***** válasza:

miről szólhat egy ima? O.o ez ritka gy.kér, egysíkú kérdés volt...elárulom, bármiről...

10 mp alatt elmondod? miért, méred vagy versenyzel valakivel? vagy annyira cikinek érzed, hogy szeretnél minél gyorsabban túl lenni rajta? egyátalán miért kell itt bizonygatni vadidegen embereknek, hogy "jaj amúgy is gyorsan túl vagyok rajta" kb mintha azt mondanád, hogy "jaj én nem vagyok leprás, csak náthás, ja de már az sem!"

szóljon az imád a magad kedvéért...Jó ég, tőlünk kérded, hogy vallásos legyél-e vagy se?

bár nem vagyok buzgó hívő, de ez a hozzáállás a hithez sértő

2012. márc. 4. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!