Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sok jóképű, aranyos 25-30 éves srác egyedül van?
18:56
Aki ilyesmit néz az feltételez egyfajta mentalitást, amire én nem vagyok vevő. Nem bírom a mai agysorvasztó médiát. Sajnos már a Discovery-n is egyre több a reality jellegű műsor. Úgy látszik ez a trend, ettől még nem szeretem.
34 ffi
A 23-as nem úgy értette, hogy véletlenül bekapcsolod a tv-t és megnézed életedben egyszer a megasztárt, akkor hülye vagy.
NEM, hanem úgy, hogy a társadalom jelentős része olyan buta, hogy rajong azért, hogy mások életét lesse, leutánozza a stílusokat, mindent gondolkodás nélkül elhisz, amit a média sugároz.
Pont ez a lényeg, ezt használja ki a média és butiít el a sárga földig, teljes agymosást végez.
Ebben tökéletesen egyet értek veled. Én pl már annak tudok örülni, ha olyan férfival találkozom, akivel két értelmes szót lehet váltani, mert nem az a kategória, aki 30 évesen most végzi a gimit levelezőn, csak mert fiatalon jobb volt hülyének lenni, villogni a haverok előtt.
Bár a tanultság sem jelentkezik feltétlenül intelligens megnyilvánulásokkal. Tanult bunkó ember is van.
Én például nőként elmondanám nektek, hogy a fajtám 98%-át semmire nem tartom. A legnagyobb problémája a műköröm, a smink, a pasizás. Kifordul tőlük a gyomrom, főleg, amikor hallom is tőlük.
Nagyon nehéz a férfiak dolga, mert ebből a kupacból értelmes embert kihalászni nem kis feladat.
Hm, igazából pont ebben a helyzetben vagyok. Valaki a közelemben van. Tudom, hogy kedvel, én is őt, de mégsem történik köztünk semmi. Nem tudja mit akar. A baj az, hogy így nem hagyok másokat közel kerülni magamhoz, mert ha valaki a közelemben van, akkor meg ragaszkodik hozzám, csak el ne veszítsen. Pedig egy csük sem csattant el köztünk...
Nem csak a nő lehet bizonytalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!