Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik zavarba josztok ha a lany nem tetszik nektek?
Figyelt kérdés
Van egy pasi aki ha meglat azonnal zavarbajon,nem mer a szemembe nezni kozben a szemevel mutogatnak egymasnak 1 masik pasival ram. Megis kerul engem es ugy erzem csak jatszik velem.2011. dec. 27. 00:42
21/22 anonim válasza:
Lehet, hogy nem helytelen, a beszélt nyelvben, ha ezt élőszóban mondta volna, akkor a kutyát nem érdekelné, a drága kérdező, viszont ezt írásban tette, ahol az irodalmi nyelvet illene használni, és nem a tájszólást. Továbbá azt határozott primitívségnek tartom, ha az ember magyar, Magyarországon él, magyar billentyűzettel rendelkezik, és lusta használni azokat a szerencsétlen ékezeteket.
22/22 anonim válasza:
nekem érdekes, hogy menyire érdekli az embereket a helyesírás, és engem menyire nem.jó, az igaz, ha egyszer számítógépen ír valaki valamit, akkor van nyelvtani helyesség ellenőrző szinte minden helyen, ahol lehet írni.de akkor is érthető szerintem, ha rosszul ír valaki.egy rakás kérdést helytelen nyelvtannal, vagy fogalmazással tesznek ki, és a helyett hogy a kérdéssel foglalkozna mindenki, a válaszolók nagy része a hibákba köt bele.most pl itt van ez a valószínűleg kicsit buta, és lehet hogy csúnyácska lány, aki fel tette a kérdést,de biztos vagyok benne, hogy nem rosszindulatú.akkor miért nem a kérdésének a megválaszolásával foglalkoznak ilyen sokan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!