Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak neki?
Sziasztok.
Olyan problémám lenne, hogy van egy lány aki már régóta ismertem látásból, de úgy éreztem sose kerülhetnék hozzá közel. Nem rég rászántam magam, egyszer élünk alapon megszólítottam és egész jót beszélgettünk. És annyira rákattantam, hogy folyton rajta pörög az agyam. A problémám viszont az lenne hogy amikor mostanában meglátom valahogy meg áll bennem minden. Egyszerűen nem jut eszembe semmi és olyan gáz hogy nem tudok beszélgetni vele normálisan pedig annyira szeretnék. Alapjába véve nincs problémám az ilyen helyzetekkel. Mármint bátran beszélgetek bárkivel, csak ő valahogy más. Segítsetek légyszi hogy mégis mit tegyek ez ellen? Van esetleg valami módszeretek ilyen helyzetekbe? Bármiféle tanácsot elfogadok, de ehhez hasonló történetet is szívesen elolvasok, hátha tanulok belőle.
Picit hosszú lett... Ez legalább kiszűri az idiótákat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!