Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2-3 napja késik a menstruációm és fáj a mellem, picit szúrkál a hasam és pattanásaim is vannak valamint ingerlékeny vagyok. Ugye csak késik és nem terhesség? LEJEBB!
Figyelt kérdés
Nem igazán szokott késni,minidg időben megjön.A barátommla az előző menstruációm alatt szeretkeztünk (tudom h sokaknak gusztustalan) de gumi nélkül,nem ment el bennem. Ugye nincsen gond? Félek h teherbesés is lehetséges.2011. dec. 26. 21:23
1/4 anonim válasza:
VAN OLYAN DOLOG HOGY TERHESSÉGI TESZT!
BEMÉSZ A GYÓGYSZERTÁRBA ÉS MONDOD: "TERHESSÉGI TESZTET KÉREK SZÉPEN!!!" A GYÓGYSZERTÁROS ERRE ADNI FOG NEKED TERHESSÉGI TESZTET: TE KIFIZETED? HAZAMÉSZ ÉS MEGCSINÁLOD!!!
VILÁGOS B*ZDMEG?!
2/4 anonim válasza:
Állítólag a menstruáció alatti szex jót tesz az idegeknek. Ami meg jót tesz, az nem gusztustalan.
De, hogy a kérdésedre válaszoljak, ezt inkább egy nőgyógyásztól kellene megkérdezni, biztos ami biztos.
3/4 anonim válasza:
menstruáció alatt elvileg nem lehetsz terhes.hogy nem ment beléd egy dolog az előváladék tartalmaz ondót attól teherbe eshetsz amuhy nem tudom hány éves vagy de a nők változnak és ez testileg is kihat a menstruációra is +az idegi állapot is :)
4/4 anonim válasza:
Lehetséges, hogy csak késik a mensid. ezek tipikus tünetek. Ha egy hét múlva sem jön meg, csináltass egy tesztet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!