Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek manapság még normális nők?
Szifilisz váalszával értek egyet. Ne várd el hogy a csaj normális legyen ha nem vagy férfi... én is a papucsokkal úgy viselkedtem ahogy érdemelték... Azóta jött Ő és tisztelem és vele normális vagyok. Hidd el rajtad múlik.
2011. dec. 30. 15:58
12/24 A kérdező kommentje:
Nem teljesen ez volt a kérdésem, Nem várom el egy nőtől hogy normálisan viselkedjen ha én nem viselkedek férfiként.Nem erről van szó. Hanem arról hogy most keresek és nem igazán találok egy normálisat sem. Tudom hogy vannak, csak kevés és gondoltam ha felteszek egy ilyen kérdést akkor jelentkeznek és elkezdenek tiltakozni a feltételezés ellen:p, ami így is lett 1-1 esetben, de azért látszik hogy menyien tiltakoztak nem? Ugyan akkor van akiket sértett a kérdés(akinek nem inge nem veszi magára szól a mondás) ezek azok akik nem tudják magukról sem eldönteni hogy hová is tartoznak így inkább visszatámadnak, meg persze van akik magukra ismernek azok pedig nem szolnak hozzá ,hiszen mit mondhatnának? Nem arról van szó hogy nem tudok megismerkedni valakivel vagy nem tudnék férfiként viselkedni (bár ez megítélés,személy függő kinek ki menyire az .(eddig 10 bnőm sem csalt meg tudtommal és én sem 1-et sem) nem vagyok papucs sem, bár akit szeretek annak szeretek a kedvében járni ugyan akkor határozott vagyok és ha valamiről van véleményem azt közlöm még akkor is ha nem tetszik a másiknak, nem engedek mindig de ész érvekkel meggyőzhető vagyok ,Úgyhogy nem mondanám magam egyik vagy másik irányba sem végletesnek.És nem is ezt várom el ,vagy ezt keresem. De jó lenne egy normális őszinte lánnyal megismerkedni. Akiben lehet bízni számítani rá. És az elő élete sem gázos. Na persze ez mellett nem 100kg ,mert hát azok között biztosan van ilyen, csak mert nincs lehetőségük olyannak lenni.Nem kell hogy csodaszép legyen, egy idő után az is idegesítő ha állandóan bámulják, meg méregetik az is nyomasztó .Csak egy normális átlagos nő ,ennyi kellene nekem akit szerethetek ennyi kellene .és ilyet nem találok :( .
sztem csak mindig rosszat fogsz ki :S
2012. jan. 8. 14:42
Léteznek, de csak akkor van esélyed náluk, ha jól nézel ki.
2012. jan. 8. 14:59
15/24 anonim válasza:
A normális lányok tényleg inkább otthon ülnek vagy a könyvtárban esetlegesen a pasik észre sem veszik őket. A legtöbb fiú pedig inkább a bulizós csajokat keresik. Tisztelet a kivételnek!
Az, hogy ki normális az csak a megismerkedés után dől el. Ránézésre, minden nő lehet normális. Ezt neked kell kitapasztalnod! :)
2012. jan. 8. 15:14
Szerintem nem csak könyvtárban vannak ilyen lányok! Társasági ember vagyok, bulizni járok. Van annyi női büszkeségem, hogy nem fekszek le bárkivel, aki szépet tud mondani, és már kivülről tudja annyit mondogatta a lányoknak! probálj ugy ismerkedni, hogy nem akarod a lányt meg fektetni, az első alkalommal! Először ismerkedni, majd utána. Nézz körül az ismerőseid körében hátha van egy lány akire eddig nem is figyeltél föl?
2012. jan. 8. 17:22
Először is ki vagy te, hogy ítélkezz mások felett? Szerintem nagyon eltúlzod a dolgot.
Másodszor pedig a bulizás nem egyenlő azzal, hogy az ember lánya fűvel fával lefekszik és hullarészegre issza magát. Erre én vagyok az élő példa. Sosem volt egy éjszakás kalandom és eddig 2, több évig tartó kapcsolatom volt ill. jelenleg is tart. Hozzáteszem nem vagyok csúnya lány, szóval akadnak olyanok, akik bepróbálkoznak.
Érdekes de én még sosem találkoztam olyan lánnyal, mint amit leírtál ide, pedig sok barátnőm és ismerősöm van.
26N
2012. jan. 8. 18:07
A normális nők meg nem találnak normális férfiakat. Sajna nekem ez a tapasztalatom, eddig sose fogtam ki normális férfit. Nem járok bulizni így eléggé lecsökken azoknak a helyeknek a száma, ahol könnyen lehet ismerkedni. Egy éjszakás kalandokat nem preferálom! Sokszor a férfiak sokszor megijednek, ha egy nőnek vannak tervei, ha kicsit fiús a stílusa és egy-két fiús dologért is érdeklődik. én ilyen vagyok.
2012. jan. 8. 19:13
Elarulok nektek valamit, sokszor a ferfiak teszik olyanna a noket, amilyenek. En pl vilag eletemben rendes csaj voltam (nem gogoskodni akarok, es nem is hiusagbol mondom). Soha nem lettem volna kepes nem szerlembol lefekudni valakivel. Majd megtortent velem az, hogy elhulyitett egy srac, teljesen belezugtam, majd azon kaptam magam, hogy engem mar le se sz@r csak kalandra kellettem volna neki(hozzateszem nem csak 1 fiu csinalta ezt velem). Akkor rajottem, hogy ha ugy vesszuk mostmar szinte csak az boldog, aki hamar szettarja a labat, aki bevalalos, aki nyitott, aki pedig varja a nagy O-t, az szinte soha nem tud ervenyesulni. Akkor kerdezem en, szerintetek megeri rendesnek lenni, hogy masokat mosolyogni lass, boldogan, te meg szomorkodj, hogy miert nem jott ossze.... Nah koszonom...
2012. jan. 8. 20:05
20/24 A kérdező kommentje:
Ki vagyok én?Aki feltett egy kérdést,mert ez egy olyan oldal. Én nem ítéltem meg senkit. Egyébként a harmincat karcolom van elég tapasztalatom.Kevés olyan nő van ,épp ezért is kérdeztem ezt.Aki persze nem olyan arra nem vonatkozik, nem kötelező senkinek magára venni ezt az általánosítást.vannak kivételek de a kivétel mindig a szabályt erősíti nem? Én is találkoztam már ilyennel, és remélem fogok is.És azért tettem pont fel ezt a kérdést és így hogy aki olyan akit én keresek az itt fog tiltakozni hogy már pedig.. és így megkönnyíti számomra a keresgélést. :P De ezt már mondtam azt hiszem és aki elolvasott itt ezt azt az rá is jött. És én is mondok valamit, sok nő tesz olyanná egy férfit amilyen.Már mint akiket te említettél ,hogy otthagynak vagy le se sz.rnak .Minden ilyen csávónak tutira volt egy nagy szerelme aki vagy kitolt vele és utána ilyen lett.A férfiaknál elég 1 ilyen nagy csalódás .Legalábbis a többségnél, :Elgondolkoztam és hogy akkor most legyek én is ilyen? De ,nem. Nem mert sosem voltam és ettől jobb vagyok És akkor olyan lennék mint akiket lenézek ez miatt. Most mind1 hogy nőről vagy férfiről van szó .Mindig is gerinctelenek tartottam ha van valakinek valakije és az oda van érte miközben ő megcsalja. És még 1 dologra jöttem rá akik olyanok ,azokat olyan emberek is vesznek körül , és hogy úgysem lesznek igazán boldogok, hiszen sosem tudnak megbízni senkiben.
Kapcsolódó kérdések: