Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezel alapján szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezel alapján szerintetek tényleg tetszettem neki?

Figyelt kérdés
Ezelőtt jópár hónappal egy bulin megpróbált felszedni egy srác, de én elküldtem, mivel arra gondoltam, hogy csak le akar fektetni. Rá pár hónapra megint próbálkozott. Az utóbbi időben azonban azt vettem észre, hogy jár ugyan bulizni, de sosincs lányokkal, mindig fiúkkal beszélget. Lehetséges, hogy tényleg azért udvarolgatott, mert tetszettem neki, és esetleg valami komolyabbat is akart?
2011. dec. 26. 14:40
 1/4 anonim ***** válasza:
hát szerintem nem csak le akart fektetni... próbálkozz most te be nála, ha ő sem közömbös neked:))
2011. dec. 26. 14:45
 2/4 anonim ***** válasza:
77%
Ha egy buliban csak fiukkal beszelget, akkor valoszinuleg meleg.
2011. dec. 26. 14:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem meleg; eddig volt már jópár barátnője.
2011. dec. 26. 14:50
 4/4 anonim ***** válasza:

"Lehetséges, hogy tényleg azért udvarolgatott, mert tetszettem neki, és esetleg valami komolyabbat is akart?"

Miért ne lenne lehetséges? Nem mindenki csak szexet akar.

2011. dec. 26. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.