Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok beleszeretni egy kedves, rendes, nem rosszul kinéző pasiba?
Figyelt kérdés
Bele akarok szeretni, de nem megy. Ugyanis ki tudja, mikor botlok egy ilyen pasiba újra. Aki tuti nem használna ki, dolgozik is, szóval nem egy lusta fráter. És nem is csúnya, mondjuk nem az esetem, de nem is rossz. Belemenjek érzelmek nélkül a dologba? Ő járna velem.2011. dec. 25. 20:48
11/17 mus musculus válasza:
Nem passzoltok kémiailag, vagy mittomén'. Van ilyen.
12/17 BlackSword válasza:
Azért nem, mert erőlteted...
13/17 anonim válasza:
velem is ez a helyzet..:/
és nem tudok belészeretni..:(
14/17 anonim válasza:
te nő vagy ezért nem tudsz reálisan döntést hozni, sajnálom :(
15/17 anonim válasza:
Nemár bakker, ez a harmadik ilyen topik ma. Figyi kérdező, itt is leírom: ha a kémia nem működik, akkor a kapcsolat sem működik. Lúzerpasiknak leírom: ettől még nem lesz a kérdező se tinip.csa, se ribanc.
Na.
16/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok lezbi, és írtam, hogy nem csúnya, csak nem az esetem. Volt, aki kifejezetten jóképűnek mondta-de nekem nem az esetem egyáltalán. Én is a kémiára gondoltam, hogy az hiányzik, talán. Lehet, hogy nem tudom értékelni őt, de akármilyen hihetetlenül is hangzik, nem arra vágyom, hogy khasználjanak, olyat keresek mint ő, csak nem őt.. És ezt nem értem. Egyszerűen nem. Pedig nagyon kitartóan udvarol, kedves, sőt, túl kedves néha.
2011. dec. 25. 21:40
17/17 anonim válasza:
Feromonok.
Tök gyépés gyerekeitek lennétek. Ha egyáltalán össze tudnátok hozni.
Akik mégis hozzámennek az ilyenhez, azok szokása, hogy egy megfelelő csődör ágyába dőlnek védekezés nélkül, a termékeny periódusukban. A természet csodálatosan működik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!