Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk felvennétek egy ilyen stoppos lányt (1. kép)? Járnátok egy ilyen lánnyal (2. kép)? Mit gondoltok ezekről a fitnesz csajokról= bejönnének nektek,3. kép)?
1. Fel hát, még szép :D
2. Járnék, ha nem csak külsőre ennyire vonzó személyiség a hölgyemény :D
3: A mosolygós, jobb oldali szimpinek tűnik :D
1. Bármikor felvenném! Nagyon szép nő, első osztályú alakkal és mellel, bár nekem túl felnőttes és komoly az arca. Nekem kicsit bolondosabb csaj kéne. :)
2. Nagyon tuti csaj és gyönyörű pofija van. Szép nőies és nőiesen telt alakja van bár a melle nem túl nagy. Amúgy nagyon szexi csaj, és bármikor elkapnám. Amúgy a testének jót tenne egy kis izom. Felkarra, combra. Azzal még szebb nő lenne bár így is sokkal szebb mint a legtöbb csaj.
3-4. Az arcuk egész szép, a testük pedig biztosan első osztályú és nagyon nőies, formás. Elsőre kicsit átlagos szépségeknek tűnnek, de talán ha lenne több kép, jobban látszana a külsejük.
Összességében a ketteskét választanám, de egyiket sem utasítanám vissza!
27F
1.kép: keményen jó bőr, de nem venném fel mert tuti el akarna kábítani aztán vinné az autót. vagy rám mászna, utána pedig bekamuzná, hogy megerőszakoltam...
2.kép: egyáltalán nem az estem a lány, de az alakja jó és szép is, szóval ha minden rendben van vele akkor igen.
3.képek: nekem bejönnek a fitnesz csajok, sajnos még nem volt egyhez se szerencsém, de ami késik nem múlik!
nem tudom eldönteni, melyik kellene képek alapján a leginkább. talán több képből, de ennyi kevés.
1) felvenném
2) az hogy összejönnék e vele személyiségtöl is nagyban függ
3) nem jönnek be
4) 2. képen lévő csaj jön be leginkább
1, nem stopposnak nézném, meg se állnék
2, nem kéne
3, a baloldali talán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!