Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk felvennétek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk felvennétek egy ilyen stoppos lányt (1. kép)? Járnátok egy ilyen lánnyal (2. kép)? Mit gondoltok ezekről a fitnesz csajokról= bejönnének nektek,3. kép)?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Melyik kellene a 4. közül leginkább?

2011. dec. 25. 18:34
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

1. Fel hát, még szép :D

2. Járnék, ha nem csak külsőre ennyire vonzó személyiség a hölgyemény :D

3: A mosolygós, jobb oldali szimpinek tűnik :D

2011. dec. 25. 19:26
 22/29 kolosbean ***** válasza:
felvenném,járnék, a harmadik képen lévő kettő csúf :D
2011. dec. 25. 20:02
 23/29 anonim ***** válasza:

1. Bármikor felvenném! Nagyon szép nő, első osztályú alakkal és mellel, bár nekem túl felnőttes és komoly az arca. Nekem kicsit bolondosabb csaj kéne. :)

2. Nagyon tuti csaj és gyönyörű pofija van. Szép nőies és nőiesen telt alakja van bár a melle nem túl nagy. Amúgy nagyon szexi csaj, és bármikor elkapnám. Amúgy a testének jót tenne egy kis izom. Felkarra, combra. Azzal még szebb nő lenne bár így is sokkal szebb mint a legtöbb csaj.

3-4. Az arcuk egész szép, a testük pedig biztosan első osztályú és nagyon nőies, formás. Elsőre kicsit átlagos szépségeknek tűnnek, de talán ha lenne több kép, jobban látszana a külsejük.

Összességében a ketteskét választanám, de egyiket sem utasítanám vissza!

27F

2011. dec. 25. 20:07
 24/29 anonim ***** válasza:

1.kép: keményen jó bőr, de nem venném fel mert tuti el akarna kábítani aztán vinné az autót. vagy rám mászna, utána pedig bekamuzná, hogy megerőszakoltam...

2.kép: egyáltalán nem az estem a lány, de az alakja jó és szép is, szóval ha minden rendben van vele akkor igen.

3.képek: nekem bejönnek a fitnesz csajok, sajnos még nem volt egyhez se szerencsém, de ami késik nem múlik!

nem tudom eldönteni, melyik kellene képek alapján a leginkább. talán több képből, de ennyi kevés.

2011. dec. 25. 20:51
 25/29 anonim ***** válasza:

1) felvenném

2) az hogy összejönnék e vele személyiségtöl is nagyban függ

3) nem jönnek be

4) 2. képen lévő csaj jön be leginkább

2011. dec. 25. 23:37
 26/29 anonim ***** válasza:

1, nem stopposnak nézném, meg se állnék

2, nem kéne

3, a baloldali talán

2011. dec. 26. 00:15
 27/29 anonim ***** válasza:
Mindegyik nagyon jól néz ki, de az első a legjobb.
2011. dec. 26. 14:16
 28/29 anonim ***** válasza:
Hű de csinos vagy Betti! Szerelmes lettem!
2011. dec. 26. 18:49
 29/29 anonim ***** válasza:
Elárulod végre h te melyik vagy?
2011. dec. 29. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!