Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek kigyúrt testtel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kigyúrt testtel nagyobb esélyem lenne a lányoknál? 22/F

Figyelt kérdés

Régóta próbálkozom már lányoknál, de valamiért egy lány sem szeretett még viszont engem, igazából észre sem vettek, vagy csak én nem láttam a jeleiket, de már nagyon el vagyok keseredve, hogy senki sem szeret, pedig én már nagyon sok lányt tudtam volna szeretni.

Nagyon fáj, hogy senki sem viszonozza az érzéseimet és mindig egyedül vagyok, pedig már nagyon szeretnék egy normális barátnőt.

Úgy döntöttem kigyúrom magam annyira, amennyire csak tudom minél rövidebb idő alatt, hátha történik valami csoda és végre engem is észrevesznek a lányok és szeretni fognak.

Miért nem kellek nektek lányok? :(

2011. dec. 25. 18:28
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Amúgy meg mit bizonyítottál? Majd ha mutatsz egy csúnya és csóró srácot bnővel, az elég bizonyíték lesz, de ilyen nem létezik.
2011. dec. 25. 19:43
 12/29 mus musculus ***** válasza:
Már szépen leírtam neked, hogy anyám egy általad leírthoz ment hozzá én meg kikosaraztam egy vastag jól kinézőt, de annyi, mint a falra hányt borsó.
2011. dec. 25. 19:48
 13/29 mus musculus ***** válasza:
De ha nekem nem hiszel, ott van 19:43 válasza, az is engem igazol.
2011. dec. 25. 19:50
 14/29 anonim ***** válasza:
Az magyarázás kategória, nem bizonyítás. Bizonyítás az, ha a saját szememmel látom. Messziről jött ember azt mond, amit akar :)
 15/29 anonim ***** válasza:
A 19:43-as ettől, amit leírt, még simán nézhet ki baromi jól.
 16/29 mus musculus ***** válasza:

És hogy a p*csába támasszam alá kézzel foghatóan? Szervezzek nektek egy összeröffenést? És ha a te ízlésed pont nem az enyémmel egyezik?

Igen, nézhet ki jól, de mivel meglátásod szerint ezt a fogalmat a kigyúrt test és a markáns arc együttesen meríti ki, simán megcáfolta az elméleted egy részét.

2011. dec. 25. 19:54
 17/29 mus musculus ***** válasza:
Igazán bemásolhatnád azt a mondatomat, melyben a külsőségek lényegtelenségéről papolok, csak mert emlékeim szerint nem pötyögtem le olyat. De igen, számít a jó külső, mindazonáltal nem elegendő egymagában - szükséges a normális személyiség is -, ergo ezen dolgok bármelyikének hiánya már kizáró ok lehet. Ebből következik, hogy sok csúnya srác szingli még mindig. De már ezt is elmagyaráztam egyszer.
2011. dec. 25. 19:58
 18/29 anonim ***** válasza:
Nemcsak kigyúrt testtel lehet jól kinézni, meg az ízlések különbözőek vmilyen szinten, de van aki sok lánynak tetszik, van aki csak párnak, és van aki tök esélytelen mindegyiknél. A kigyúrt test általában előny, de az arc még fontosabb szokott lenni nektek.
 19/29 A kérdező kommentje:

EGyébként az a vicces, hogy facebookon volt pár lány, aki írta, hogy helyes vagyok, szép szemeim vannak stb., de valamiért mégsem érdeklődtem utánam én meg nem küzdök, ha már úgy sem törődnek velem, mert úgy érzem nem kellek nekik és feleslegesen próbálkozom, zavarom őket csak.

Igazából már magam miatt is szeretnék edzeni, mert jó lenne valami hobbi, ami segítségével lekötöm magam és addig sem amiatt szenvedek, hogy egy lány sem szeret engem.

20/29 anonim ***** válasza:

Látom, hogy referencia lettem (19:43-as vagyok), úgyhogy kicsit bővebben kifejteném a saját esetemet :)

Most 22 éves vagyok, sokáig (kb. középiskola végéig) teljesen reménytelen helyzetben voltam, minden csaj lerázott (amelyik egyáltalán észrevett). Ritka gennyes pattanásokkal voltam tele, erősen rövidlátó voltam (vagyok), vézna voltam (vagyok) és a komfortzónám rendkívül szűk volt. Szerencsére nekem volt valaki, aki jó tanácsokat adott, és hittem is neki: sok mindenben változtatnom kellett. Addig jártam bőrgyógyászhoz, amíg le nem irtotta a pattanásaimat, szereztem kontaktlencsét, kocka dolgok helyett ruhatár-bővítésbe fektettem ami kevés pénzem volt, előnyös frizurát vágattam (nem kell semmi műmájerre gondolni, egyszerűen hosszúból rövidre), elkezdtem járni olyan helyekre, ahová korábban be se mertem volna tenni a lábam (ma sem vagyok oda pl. a szórakozóhelyekért, de érdemes tapasztalatot szerezni), barátnő helyett barátokat/haverokat kezdtem keresni, egy közösséghez tartozás önmagában csodákat tesz az önbizalommal. És igen, társaságban elkezdtem nem visszautasítani az alkoholt, ami közvetett módon két barátnőm megszerzéséhez is hozzájárult. Aztán az első komolyabb barátnője úgyis kiműveli az embert a még hiányzó lépésekről, így lettem néhány év alatt nőknél esélytelen kockából teljesen normális srác, aki még válogathat is a nők között. Igaz ugyan, hogy ehhez kellett a külsőmön is változtatni, az ilyen jellegű változtatásokat foglaltam össze ápoltság címszóval. Remélem, hasznos tippekkel szolgálhattam.

2011. dec. 25. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!