Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ribanc az a lány amelyik pár óra ismertség után orálisan kielégít egy srácot?
attól függ
van egy bnőm
aki 4,5 éves kapcsolat után szakított a pasijával
és most eléggé megváltozott
próbálja keresgélni az útját, néha extrém módon, sokkal felszabadultabb mint korábban
ismerkedik ilyen BDSM meg hasonló oldalakon
keresné ő a szerelmet de amíg az nem jön addig kiélvezi az egyéb lehetőségeket
kicsit féltem őt, de valahol megértem...
elfogult vagyok az irányában mert tényéleg kicsit elítélhető h pár napos chatelés után elmegy egy oasihoz de ismerem őt és tudom h nem qva
amúgy élvezetből csinálja nem pénzért
szóval nézőpont kérdése...
Ribancok általános tulajdonságai:
1. cigizik, mert hogy az milyen menő dolog
2 .minden hétvégén (tanítási szüntekben gyakrabban) s*ggrészegre issza magát és a fél népet lecumizza a buliban
3. hetente megy új cipőt venni
4. tükörben fényképezi magát csöcseit/seggét kitéve,csücsörítve,enyhén előre dőlve,ritkább esetekben márkás italt a kezében tartva
5. úgy általában véve flegma az emberekkel
6. hetente cserélgeti a pasijait
7. képes az első randin lecuppantani/megd*gatni magát
8. leszarja a jegyeit és az iskolát ( nem kicsit, nagyon, ezért tanulmányi eredménye nem túl kimagasl
9. tűsarkúban járkál mindenhova,csöcsei nagy részét nem takarja semmi, melegebb napokon atlétában,topban járkál az utcán
10. manapság divatosabb márkák -Lsd.:Monster,DC,Perverse stb.-termékeit kezében tartva,viselve,azokra mutatva fényképezi/fényképezteti magát, majd ezeket a képeket büszkén tölti fel különböző oldalakra pl.Facebook.
11. gyakran használja a -csi végződést
Inkább "laza erkölcsűnek" mondanám.
Persze attól függ hány éves. Ha 60 fölött teszi ezt akkor csak laza. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!