Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-17 éves lányok! Jártatok már egy 20 év fölötti pasival?
Ez azért érdekel, mert nekem most meglenne az a lehetőség, hogy járjak egy 24 éves sráccal:)
Csak az a baj, hogy van barátnője.Ez nekem persze nagyon rosszul esik, hogy a háta mögött velem csalja úgy mond.
Megmondtam neki, hogy ha szereti akkor nehogy elhagyja csak miattam.Most elutazott pár napra a barátnőjéhez és mondtam neki, hogy addig gondolkodjon el a dolgon.Mondtam még neki azt is, hogy nem baj ha úgy jön vissza, hogy azt mondja nekem, hogy a barátnőmet szeretem és töröljük egymást mindenhonnan és mostantól nem ismerjük egymást.
Tanács kéne, hogy az én helyemben mit csinálnátok és, hogy jártatok-e már 20 év fölöttivel.Ha igen milyen volt?Megbántad?Akarta a szexet?
Köszönöm előre is a válaszokat!:D
Nem vagyok naiv:)
Mert még semmi sem történt csak érdekel a ti véleményetek:D
Am meg azt hiszem 22 éves:)És 3 hónapja vannak együtt.
Hanyagold a srácot - a saját érdekedben.
Megjegyzem első pasim (én voltam 17) 26 éves volt (és 2 évig voltunk együtt), tehát ez önmagában nem kizáró ok.
Azért ezen jót mosolyogtam, h akarta-e a szexet. :D
Nem. Sírva könyörgött, h "jajcsakaztne". :D
Nem, nem:D
Félre értettetek :D
Dehogy képzelem azt, hogy majd engem fog:D
De jó beszélgetni vele..csak annyi.És ő is mondta, hogy nagyon megkedvelt, mert jól ellehet velem beszélgetni meg minden.De lehet, hogy ha pár nap múlva visszajön akkor ugyan úgy semmi sem fog történni hanem csak beszélgetünk egymással meg ilyenek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!