Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet Debrecenben értelmes meleg fiúkkal ismerkedni?
"Én vagyok a hülye, hogy úgy tűnik egyre több homoszexuális csávó van itt fórumon és valószínűleg életben is egyre több van?" Ne haragudjatok, hogy vitát robbantottam ki ezen kérdésemmel, de úgy vélem így van. Nem tudom, miért lenne "hitvány féreg" bárki azért mert nem ért egyet azzal, hogy valaki homoszexuális.
Igazából nincs semmi bajom a homoszexuálisokkal amíg nem akarnak rám mozdulni. Az viszont ne vedd kérlek sértésnek, de elkeserít, hogy tényleg egyre többen vannak. És nem ti tehettek ezen beállítottságotokról, ezzel is tisztában vagyok, igazából a sok hormonnal van a baj ami a vízbe kerül, és az ételbe, valószínűleg ma már ez az oka ennek, persze nem biztos, de közre játszik szerintem. Teljesen el tudom fogadni, ha valaki meleg, mert állatoknál is van már ilyen, viszont náluk korábban nem volt! Ma már igen, mert hormonkezeltek a növények, géneket manipuláljuk, egyszóval istent játszunk. És egyszercsak majd az egész dől össze mint egy kártyavár. És ez az egész meleg dolog természetellenes... ezért nem normális. Persze a mai világban már az. El is fogadom.
Szerintem is iwiw-en és myvip-en és egyéb közösségi oldalakonnézegelődj, hátha van valami. Vagy ott a google a barátod, hátha van ott meleg bár vagy valami. Sok siekrt.
egy csomó válasz érkezett már viszont alig akad egy-kettő amelyik a kérdésedre ad választ. ez szomorú. akit meg zavarnak a melegek által feltett kérdések miért klikkelnek rá???
válasz: vannak meleg barátaim, a jazzben ismerkedtem meg velük. tudod, a bajcsyn lévő kis rock-kocsma...
Káma EROTIKA Barlang
Debrecen, Csapó u. 51. (székelykapus ház)
Nyitva: h-szo 10-20
szexmozi-debrecen.blog.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!