Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mind2-entudjuk kérdése:
Egy csúnya srác meg tud fogni szavakkal egy 9 vagy 10 pontos lányt?
Figyelt kérdés
2011. dec. 24. 01:16
1/14 anonim válasza:
ha a csaj 100as skálán 9-10 akkor ja
3/14 Macs1209 válasza:
Én nem voltam lusta, és használtam a kezeim is :)
4/14 anonim válasza:
Folyamatban van, eddig a 2 nappal ezelőtti kilátásoknál sokkal biztatóbb a helyzet :)
5/14 anonim válasza:
a kedves kérdezőnek ajánlanám a túl jó nő a csajom c. filmet.de az ide vonatkozó részt leírom:nincs olyan, hogy valaki 10 pontos,meg hogy túl szép.max olyan, hogy nagyképű ribi, meg party qrva.ha valaki akar egy csajt,nem kell pontozgatni.
6/14 anonim válasza:
attól függ hányból 9 vagy 10 pont
7/14 anonim válasza:
Meg lehet oldani kellő magabiztossággal. De ahhoz kell, hogy legalább 20-30 skalp meglegyen Neked. Azért, mert ennyi adja meg a kellő természetes magabisztosságot. A magasság is sokat tesz bele a dologba, mert 190 felett megkönnyíti nagymértékben a dolgokat.
9/14 anonim válasza:
Hat ha igy nezel ki akkor be*zarnak tolled mind kisgyerek a pelenkaba az szaz.
Has meg enyire sulyos nem vagy akko gond egy szal sem.
10/14 anonim válasza:
reménytelen drágám...ne is próbálkozz érd be egy kevésbé jó csajjal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!