Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mért van hogy eddig minden nap kivertem a farkam és 3 napig nem és magától egyszer csak kijött a sperma és nem is vertem ki!?
"Itt a elég sok a gyökér aki szeret félrevezetni"
A kérdezőnek először a biológia könyvet kellene kinyitni...
Daw
Hát na...De ha már olyan kocka, hogy ezt is GYK-n kérdezi meg, valakinek válaszolni is kell rá... :D
Nekem ezt még a 14 éves fejemnek magyarázta el egy nálam jóval idősebb srác (csetről honnan máshonnan is ismertem volna xD ) hogy ha nem veri ki egy ideig,(általában álmában) jön csak úgy a sperma
Nem mintha érdekelt volna, de ennyivel is többet tudok a pasikról :D Szóval ez teljesen természetes
19/L
Hozzá van szokva a szervezeted a túlzott önkielégítésre ezért már megszokásból jött az anyag.
Jobb ha csökkented a napi adagot mert így ha elmész valahova hosszabb időre és nem lesz alkalmad magadhoz nyúlni akkor majd kellemetlen helyzetbe fogsz kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!